Online Banking

Onze expertise voor u gebundeld

U zo goed mogelijk adviseren, dat is onze missie. Daarom delen onze specialisten hun expertise graag via whitepapers die u gratis kunt downloaden. Deze dossiers staan vol met nuttige informatie over uiteenlopende onderwerpen zoals fiscaliteit, vastgoed, beleggingen, successieplanning ... Veel leesplezier!

DOSSIER IN DE KIJKER

Kunst als belegging?

Naast vastgoed neemt kunst namelijk een belangrijke plaats in in het vermogen van heel wat mensen.

De kunstmarkt ondergaat momenteel ingrijpende veranderingen. Er staan vele uitdagingen voor de deur en nieuwe trends duiken op, zoals NFT’s. Die evoluties worden toegelicht in het interview van Lionel Henrion, private banker bij Nagelmackers met Aude Lemogne van Link Management, en in het artikel gewijd aan NFT’s. Verder kunt u lezen hoe kunstwerken gebruikt kunnen worden om successierechten te betalen. Ze zijn dus een waardevol ‘instrument’ voor ons land om een aantal prachtige kunstwerken te kunnen behouden en beschermen en onze musea te verrijken …

Astrid Dutré, estate planner bij Nagelmackers, licht dit onderwerp toe. Wilt u meer weten? Lees dan snel ons dossier!

Download het dossier


Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.