Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

  • Home
  • Werken bij Nagelmackers

Werken bij Nagelmackers

Nagelmackers... een naam met een rijke geschiedenis.
Nagelmackers is een bank met een lange traditie maar richt zich voluit op de toekomst, waarbij groei en ontwikkeling centraal staan, zowel op nationaal als internationaal vlak.

Meer dan ooit is Nagelmackers een moderne financiële instelling die vernieuwende, doordachte en persoonlijke oplossingen aanreikt. Bovendien hechten we veel belang aan de ontwikkeling van onze werknemers en staan we open voor nieuwe ideeën. Daarom hanteren we aangepaste werkinstrumenten en korte beslissingslijnen.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze medewerkers zich goed moeten voelen om onze cliënten optimaal te helpen en daarom zorgen wij voor een goede werksfeer binnen het bedrijf.

Wil je deel uitmaken van een enthousiast team? Ontdek onze vacatures en vind de gepaste job voor jou! Misschien kun jij ook wel je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van Nagelmackers.

Onze vacatures

Getuigenissen

Kantoordirecteur

Kom meer te weten over deze afwisselende functie en bekijk de getuigenis van Tess, kantoordirecteur in Dendermonde.

Ben je ambitieus, ondernemend en heb je zin in een job met veel variatie? Hou je van persoonlijk cliëntencontact? Bekijk dan zeker onze vacature voor kantoordirecteur en solliciteer meteen online.

Wie weet, ben jij binnenkort één van onze nieuwe kantoordirecteurs.

 

Relatiebeheerder

Kom meer te weten over deze afwisselende functie en bekijk de getuigenis van Nick, relatiebeheerder in Brasschaat.

Ben je ambitieus, ondernemend en heb je zin in een job met veel variatie? Hou je van persoonlijk cliëntencontact? Bekijk dan zeker onze vacature voor relatiebeheerder en solliciteer meteen online.

Wie weet, ben jij binnenkort één van onze nieuwe relatiebeheerders.

 

Nagelmackers maakt samen met verzekeraar Fidea deel uit van de Anbang Belgium Holding. Bekijk hier de vacatures bij ons zusterbedrijf Fidea.