Beleggen bij Nagelmackers

Ons beleggingsaanbod biedt een oplossing voor ieder type belegger, van defensieve tot dynamische producten, steeds in lijn met uw beleggersprofiel en beleggingsdoelen.

A Nagelmackers advisor is having a financial advisory meeting with an elderly couple

Hoe belegt u bij Nagelmackers?

  • De meeste van onze cliënten kiezen ervoor om samen met een professioneel adviseur hun beleggingsportefeuille op te bouwen en te beheren.

  • Daarnaast kunt u (een deel van) uw portefeuille ook zelf beheren via Online & Mobile Banking.

  • Met discretionair vermogensbeheer delegeert u het beheer van uw vermogen aan onze specialisten.


Onze troeven

Persoonlijk en professioneel advies

Uw adviseur brengt uw verwachtingen en plannen in kaart. Naargelang uw kennis en ervaring op het vlak van beleggingen, uw financiële situatie, uw risicoappetijt en uw beleggerstemperament maakt hij uw beleggersprofiel op en werkt hij verschillende scenario’s uit die daarmee overeenstemmen. Zo kiest u de beleggingen die het beste bij u passen.

Duurzame en rendabele beleggingsoplossingen

U hebt toegang tot een ruim aanbod aan rendabele, kwaliteitsvolle en gediversifieerde producten. Bovendien zetten we voor onze huisfondsen volop in op duurzaamheid en hanteren we ESG-criteria voor de samenstelling van onze portefeuilles.

Evy Mercie

EVY MERCIE - ESG Officer bij Nagelmackers

Bond funds

Duidelijke en coherente beleggingsfilosofie

Nagelmackers volgt in haar beleggingsactiviteiten en -diensten een specifieke beleggingsfilosofie vormgegeven door jarenlange ervaring, diepgaand onderzoek en voortdurende marktanalyse. Onze beleggingsfilosofie stoelt op verschillende pijlers: actief beheer, ESG-integratie, kern-satellietbenadering, factorbeleggen en thematisch beleggen.

Lees meer

Lokale verankering

Dankzij onze lokale verankering op de Belgische markt, zetten we sterk in op investeringen in de Benelux zoals vastgoedbedrijven en kleine en middelgrote rendabele bedrijven in volle ontwikkeling.

Daarnaast bieden we met onze eigen beleggingsproducten een toegangspoort naar Azië. Onze rechtstreekse relaties met Aziatische fondsbeheerders maken het mogelijk ook hun lokale vakkennis aan te bieden in onze fondsen.

Gebruiksvriendelijke online tools

Dankzij uw Online en Mobile Banking raadpleegt u uw beleggingen waar en wanneer u maar wilt. U beheert uw beleggingsportefeuille online en volgt zijn prestaties op de voet op. Bovendien kunt u eenvoudig intekenen op nieuwe beleggingen.

Woman using laptop

Actuele informatie

Updates van de wereldeconomie en beurstrends leest u in de maandelijkse ‘Nagelmackers Invest’ en in onze blogartikels. De laatste financiële inzichten bundelen wij ieder maand in een newsletter. Schrijf u hier in!

Onze beleggingsoplossingen

Bekijk ons volledige beleggingsaanbod

Inzichten

Why invest in bond funds? Sparen & Beleggen Artikel
29 Augustus 2023

Waarom beleggen in obligatiefondsen?

Double exposure image of a skyline and a person holding a tablet Sparen & Beleggen Artikel
12 December 2023

Welke duurzame beleggingsstrategieën hanteert Nagelmackers?

Investing in megatrends, without choice stress Persartikels, Persberichten en Nieuws Artikel
08 Juni 2023

Beleggen in megatrends, zonder keuzestress