Maak een afspraak

Nagelmackers

FINANCIËLE GEMOEDSRUST, WAT ER OOK GEBEURT?  
Ongeacht uw bekommernis, Nagelmackers heeft de juiste oplossing voor u!

Samen tegen corona! Ook tijdens deze 2de golf staan we voor u klaar.

Samen tegen corona! Ook tijdens deze 2de golf staan we voor u klaar.

Ons land wordt opnieuw getroffen door het coronavirus. Er werden nieuwe maatregelen genomen om de verspreiding van COVID-19 terug te dringen en om de druk op ons gezondheidssysteem beheersbaar te houden. Velen worden opnieuw, direct of indirect, getroffen door deze pandemie. Nagelmackers draagt u en uw naasten een warm hart toe en wenst u veel sterkte en moed in deze moeilijke periode. Nagelmackers is er ook nu voor u!

ONLINE EN MOBILE BANKING
Gebruik voor uw dagelijkse bankverrichtingen zoveel mogelijk Online en Mobile Banking. Ze zijn gebruiksvriendelijk en u kunt eenvoudig alles van thuis uit doen!

UW NAGELMACKERS-ADVISEUR BLIJFT BEREIKBAAR
Hebt u een vraag of bezorgdheid? Meer dan ooit staan de bank en uw Nagelmackers-adviseur voor u klaar. Aarzel dus niet om contact op te nemen met hem. Hij zal samen met u bekijken hoe hij u op een veilige manier kan verderhelpen: een online video-ontmoeting, telefonisch of via een van de andere kanalen waarover we beschikken.

BLIJF GEÏNFORMEERD
Ook tijdens deze 2de golf blijven we u continu informeren over de situatie op de financiële markten. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en raadpleeg regelmatig onze rubriek ‘Actueel’ op de website.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.
Samen strijden we tegen Corona!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 

Diensten

Estate Planning

Niemand kan voorspellen wat het leven zal brengen en hoe dat uw persoonlijke en financiële leven zal beïnvloeden. Maar u kunt wel positief anticiperen op deze gebeurtenissen en er alert op reageren. Onze estate planners staan u daar graag in bij.

Meer info

Beleggen

Bij Nagelmackers houden we van eenvoud en duidelijkheid, ook als het om beleggen gaat. Daarom bieden we u een compact, maar volledig gamma oplossingen aan, voor een optimaal beheer en spreiding van uw vermogen.

Meer info

Lenen

Bij Nagelmackers vinden we dat niets uw dromen of ambities in de weg mag staan. Van een eenvoudig woonkrediet tot een autolening of een persoonlijke lening op afbetaling.

Meer info

Sparen

Of het nu gaat om het aanleggen van een reserve om te kunnen inspelen op interessante beleggingskansen, het financieel ondersteunen van uw (klein)kinderen of het opbouwen van een mooi pensioen … sparen is altijd een goed idee.

Meer info

Voor Zelfstandigen

Bij Nagelmackers willen we u graag financieel ondersteunen en begeleiden zodat u al uw energie in uw eigen onderneming kunt steken.

Meer info

Dagelijks bankieren

Uw dagelijkse bank, waar u wilt en wanneer u wilt. Eenvoudig en efficiënt. Kies producten en diensten die bij u passen en beheer uw dagelijkse bankzaken zoals u dat wenst.

Meer info

ACTUEEL

Veiligheid op internet belangt ons allemaal aan!

Valse websites, verdachte e-mails, smishing … In dit digitale tijdperk loert fraude om de hoek. Wat zijn de recente ontwikkelingen op dat vlak? Waar moet u op letten? En wat doet u als u slachtoffer wordt van een aanval?

Meer info