Online Banking

Nagelmackers

''Nagelmackers is de partner voor families voor de opbouw, het beheer en de bescherming van hun volledige vermogen. Van generatie op generatie.''

Yves Van Laecke - Chief Commercial Officer

Vermogensopbouw

Uw dromen en toekomstplannen, bij Nagelmackers bouwen we er graag aan mee. Samen werken we een plan uit op maat van uw verhaal en vullen het in met de juiste bouwstenen.

Meer info

Vermogensbeheer

Een groter vermogen is vaak complexer en vraagt extra aandacht. Omdat elk vermogen zijn eigen verhaal heeft, bepaalt u vanaf een vermogen van 500.000 euro zelf de manier waarop uw vermogen beheerd wordt.

Meer info

Vermogensbescherming

Niemand kan voorspellen wat het leven zal brengen en hoe dat uw persoonlijke en financiële leven zal beïnvloeden. Maar u kunt wel positief anticiperen op die gebeurtenissen en er alert op reageren. Onze estate planners staan u daar graag in bij.

Meer info

Veel sterkte

We wensen onze steun uit te drukken aan iedereen die geraakt werd door de overstromingen.
Onze gedachten gaan in het bijzonder uit naar de families die een geliefde verloren ten gevolge van deze watersnood.
Veel sterkte!
Het spreekt voor zich dat onze medewerkers alles in het werk zullen stellen om onze getroffen cliënten verder te helpen.
Onze verkooppunten in Verviers, Esneux en Embourg, zijn momenteel gesloten omdat ze ook schade opliepen ten gevolge van deze catastrofe. We helpen onze cliënten graag verder vanuit een van de omliggende verkooppunten.

Hebt u helaas schade opgelopen als gevolg van de slechte weersomstandigheden? Klik hieronder om te weten welke stappen u moet volgen om een claim in te dienen.

 

Actueel

Veiligheid op internet belangt ons allemaal aan!

Valse websites, verdachte e-mails, smishing … In dit digitale tijdperk loert fraude om de hoek. Wat zijn de recente ontwikkelingen op dat vlak? Waar moet u op letten? En wat doet u als u slachtoffer wordt van een aanval?

Meer info

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak