Nagelmackers

Wacht niet langer om in uw projecten te investeren! 
Wilt u uw (klein)kinderen een financieel duwtje in de rug geven, geld opzijzetten voor uw pensioen of voor andere langetermijnplannen? Nu is het moment!

Samen kijken we vooruit! Beleg tijdelijk zonder instapkosten.

Uw spaargeld brengt op dit moment maar weinig op. Dat is een feit … U wilt het graag meer doen renderen. Daarom denkt u misschien aan investeren in fondsen. Wacht niet langer! Profiteer van onze winteractie. U geniet het deskundige en persoonlijke advies van uw adviseur en u krijgt meer waar voor uw geld!

Meer info

Diensten

Estate Planning

Niemand kan voorspellen wat het leven zal brengen en hoe dat uw persoonlijke en financiële leven zal beïnvloeden. Maar u kunt wel positief anticiperen op deze gebeurtenissen en er alert op reageren. Onze estate planners staan u daar graag in bij.

Meer info

Beleggen

Bij Nagelmackers houden we van eenvoud en duidelijkheid, ook als het om beleggen gaat. Daarom bieden we u een compact, maar volledig gamma oplossingen aan, voor een optimaal beheer en spreiding van uw vermogen.

Meer info

Lenen

Bij Nagelmackers vinden we dat niets uw dromen of ambities in de weg mag staan. Van een eenvoudig woonkrediet tot een autolening of een persoonlijke lening op afbetaling.

Meer info

Sparen

Of het nu gaat om het aanleggen van een reserve om te kunnen inspelen op interessante beleggingskansen, het financieel ondersteunen van uw (klein)kinderen of het opbouwen van een mooi pensioen … sparen is altijd een goed idee.

Meer info

Voor Zelfstandigen

Bij Nagelmackers willen we u graag financieel ondersteunen en begeleiden zodat u al uw energie in uw eigen onderneming kunt steken.

Meer info

Verzekeren

Uw gezondheid, uw gezin, uw levensstandaard … De goede dingen in het leven verdienen de beste bescherming. En dus hebt u kwaliteitsvolle verzekeringsproducten nodig die daarvoor zorgen.

Meer info

Nagelmackers Invest Loyalty Program

Beleg uzelf naar een hoger niveau! 
Het principe? Het programma bestaat uit 5 niveau's. De diensten en ondersteuning die u krijgt, groeien naarmate u meer belegt.

Meer info

ACTUEEL