Maak een afspraak

Nagelmackers

Denk ook aan morgen!
Ontdek onze oplossingen in Estate Planning.

Coronavirus? We staan nog steeds voor u klaar!

Nagelmackers heeft in de huidige omstandigheden gelinkt aan het coronavirus eveneens maatregelen genomen om haar personeel en cliënten te beschermen. We stellen alles in het werk om de continuïteit van onze diensten te garanderen. In het belang van ieders gezondheid, raden wij u aan om zo veel mogelijk onze online tools zoals Online en Mobile Banking te gebruiken voor uw bankverrichtingen. Indien u zich naar een van onze kantoren wilt begeven, gelieve eerst telefonisch contact op te nemen met uw adviseur om een afspraak te maken. Hij helpt u graag verder.

Wij nodigen u ook graag uit om de rubriek ‘Actueel’ te lezen onderaan deze pagina. Daar houden we u continu op de hoogte rond de verschillende maatregelen ter ondersteuning van mensen die financieel getroffen worden door het coronavirus en rond de evolutie van de financiële markten.

 

Diensten

Estate Planning

Niemand kan voorspellen wat het leven zal brengen en hoe dat uw persoonlijke en financiële leven zal beïnvloeden. Maar u kunt wel positief anticiperen op deze gebeurtenissen en er alert op reageren. Onze estate planners staan u daar graag in bij.

Meer info

Beleggen

Bij Nagelmackers houden we van eenvoud en duidelijkheid, ook als het om beleggen gaat. Daarom bieden we u een compact, maar volledig gamma oplossingen aan, voor een optimaal beheer en spreiding van uw vermogen.

Meer info

Lenen

Bij Nagelmackers vinden we dat niets uw dromen of ambities in de weg mag staan. Van een eenvoudig woonkrediet tot een autolening of een persoonlijke lening op afbetaling.

Meer info

Sparen

Of het nu gaat om het aanleggen van een reserve om te kunnen inspelen op interessante beleggingskansen, het financieel ondersteunen van uw (klein)kinderen of het opbouwen van een mooi pensioen … sparen is altijd een goed idee.

Meer info

Voor Zelfstandigen

Bij Nagelmackers willen we u graag financieel ondersteunen en begeleiden zodat u al uw energie in uw eigen onderneming kunt steken.

Meer info

Dagelijks bankieren

Uw dagelijkse bank, waar u wilt en wanneer u wilt. Eenvoudig en efficiënt. Kies producten en diensten die bij u passen en beheer uw dagelijkse bankzaken zoals u dat wenst.

Meer info

Veiligheid op internet belangt ons allemaal aan!

Valse websites, verdachte e-mails, smishing … In dit digitale tijdperk loert fraude om de hoek. Wat zijn de recente ontwikkelingen op dat vlak? Waar moet u op letten? En wat doet u als u slachtoffer wordt van een aanval?

Meer info

ACTUEEL