Ondernemers & Vrije Beroepen

Bent u zelfstandige, oefent u een vrij beroep uit of hebt u een eigen bedrijf? ...

A young entrepreneur presenting her business case to a Nagelmackers advisor

Bent u zelfstandige, oefent u een vrij beroep uit of hebt u een eigen bedrijf? Dan weet u beter dan wie ook hoeveel tijd, energie en geld u daarin investeert. Wat u professioneel opbouwt, vormt dus al snel een belangrijk deel van uw globale vermogen.

Ook op dit vlak heeft Nagelmackers de nodige experten, diensten en producten in huis om de groei van uw activiteit te ondersteunen en een goed beheer te verzekeren.

We kunnen u dus tal van kredietformules, betaalmiddelen en beleggingen aanbieden. Nog liever denken we echter met u mee over welke stappen u van de start tot en met de stopzetting van uw activiteit kunt ondernemen. Door uw zakelijk en privévermogen in elke fase van uw carrière juist te structureren, kunt u immers zowel op fiscaal, financieel en erfrechtelijk vlak steeds op beide oren slapen.

Om dat mogelijk te maken, is het essentieel dat we nauw samenwerken met u en de andere experten die u omringen zoals uw accountant, notaris en/of bedrijfsrevisor. Zelf doen we ook een beroep op specialisten. Zo hebben we een samenwerking met NN Insurance waardoor we u uiterst kwalitatieve oplossingen kunnen bieden. Denk onder meer aan een fiscaal gunstige pensioenopbouw in de tweede pijler.

Als ondernemer gaat u bij de keuze van uw bank niet over één nacht ijs. De relatie met uw adviseur is essentieel voor de evolutie van uw onderneming.

Meer over dit onderwerp

Transferring my business: what does it involve? Bedrijven & Zelfstandigen Artikel
29 Augustus 2023

Mijn bedrijf overdragen: wat houdt dat in?

aankoop van vastgoed prive of via uw vennootschap Erfenis en fiscaliteit Artikel
01 Juni 2022

Aankoop van vastgoed: privé of via uw vennootschap?

Maak een afspraak

Wat is uw doelstelling?

Maak kennis met Nagelmackers