Online Banking

29 juni 2017

Denkt u aan een reisverzekering?

De zomervakantie is begonnen. Vertrekt u binnenkort ook op vakantie? Dan wilt u natuurlijk enkel genieten zonder zorgen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Op reis gaan, kan bepaalde risico’s met zich meebrengen

  • U moet uw reis gedwongen annuleren
  • U wordt ziek op vakantie
  • U hebt autopech onderweg
  • U verliest uw bagage onderweg of uw bagage wordt gestolen

Hoe kunt u zich verzekeren voor uw reis?

Er zijn verschillende manieren om u en uw gezin te beschermen:

  • Uw ziekenfonds komt in het buitenland tussen bij dringende en onvoorziene medische zorgen. In sommige gevallen kan de financiële tussenkomst beperkt zijn tot een bepaald bedrag. Repatriëring wordt gedekt indien de medische omstandigheden dit vereisen. De mutualiteit komt niet altijd tussen bij verloren bagage, autopech of repatriëring van uw voertuig.
  • Via uw kredietkaart: De dekking van een kredietkaart geldt meestal als de volledige som van de reis betaald is. In bepaalde gevallen is de financiële tussenkomst gelimiteerd en zal de tussenkomst zich beperken tot de kaarthouder en niet de gezinsleden. Hier kunt u meer lezen over betalen met bankkaarten in het buitenland.
  • De autoverzekering: Als u met de auto op vakantie gaat, dekt uw autoverzekering meestal enkel ongevallen (en geen mechanische defecten). Vaak zit hier ook geen medische bijstand in. Autofabrikanten en leasingmaatschappijen dekken meestal enkel mechanische pannes en geen ongevallen. De bestuurder en medereizigers zijn niet altijd beschermd met de standaard autoverzekering. Lees onze 8 tips voor als u met de wagen op vakantie vertrekt
  • De reisverzekering (reisbijstand): De verzekeringsproducten van bijstandsmaatschappijen bieden verschillende soorten verzekeringen die overeenstemmen met uw noden en zijn doorgaans completer op vlak van bescherming. U hebt de mogelijkheid om voor één enkele reis of voor al uw reizen doorheen het jaar te onderschrijven. De reisbijstand kan worden aangevuld met een bijstand aan het voertuig (en inzittenden), een reisannulatieverzekering en een bagageverzekering.

Al ruim 15 jaar is Europ Assistance de trouwe partner van Nagelmackers op vlak van reisverzekeringen. 

Bron: Europ Assistance

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak