Online Banking

29 mei 2020

Bank Nagelmackers schenkt mondmaskers aan lokale zorginstellingen

Jan Willems

Private Banker

In de afgelopen weken bezorgde Bank Nagelmackers aan verschillende zorginstellingen 7.000 beschermende FFP2 mondmaskers. In onze regio kwam een deel van het beschermingsmateriaal terecht bij o.a. zorgcentrum het GielsBos in Gierle en dienstverleningscentrum 't Zwart Goor in Merksplas.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Op de foto: Guy Bruyninckx (directeur cliëntenzorg GielsBos), Roel Van Dun en Jan Willems (Bank Nagelmackers)

 

Als bank hebben we een maatschappelijke rol die verder gaat dan het begeleiden van cliënten die door de coronacrisis in financiële moeilijkheden komen. Om dit virus verder in te perken zijn er nog steeds heel wat beschermingsmaterialen nodig.

Verschillende lokale zorgcentra doen hierbij een warme oproep naar extra gespecialiseerde mondbescherming voor zowel medewerkers als bewoners.

Onze Chinese moedermaatschappij steunt deze actie ten volle en helpt ons bij de financiering ervan. De medewerkers van de bank mobiliseren zich ook en zullen via het team voor Corporate Social Responsibility een bijkomende gift doen.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak