Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

Ambitie om te groeien

U wilt vooruit in het leven en zit boordevol plannen? U droomt ervan binnen enkele jaren een vakantiehuis te kopen? U timmert hard aan de weg en wilt daar later de vruchten van plukken? Wij zijn graag de betrouwbare financiële partner die u daarin begeleidt.

Baken uw grenzen af

Bij het beheer van uw vermogen is het erg belangrijk dat u de grenzen aanduidt van het risico dat u wenst te nemen. Bent u bereid een bepaald risico te nemen met het oog op een hoger rendement? Of verkiest u bescherming van uw kapitaal in ruil voor een meer bescheiden, maar wel gewaarborgd rendement? Wellicht is het een mix van beide. De Financiële Routeplanner helpt u deze vragen beantwoorden zodat u steeds oplossingen kiest die aansluiten bij uw beleggersprofiel en -temperament.

Uw financieel routeplan

Waar wilt u naartoe, waar staat u vandaag en welke route volgt u best? De Financiële Routeplanner helpt u en uw adviseur om alles in kaart te brengen. Het resultaat is een persoonlijk vermogensplan dat u naar uw eindbestemming leidt.

Lees verder

Kies een plan dat uw vermogen doet groeien

U bruist van de ideeën, bouwt volop aan uw toekomst en hebt de ambitie om uw vermogen op lange termijn te zien groeien. U vindt het belangrijk een bepaalde reserve in te bouwen, bijvoorbeeld voor de opbouw van uw pensioen, maar u bent ook bereid voor een aanzienlijk deel van uw vermogen een berekend risico te nemen met het oog op een hoger rendement op lange termijn.

In dat geval zal uw vermogensplan voornamelijk ingevuld worden met groeiproducten, aangevuld met enkele beschermingsproducten. Het aanbod beleggingsproducten is ruim en divers. Uw risico-appetijt zal aangeven welk type beleggingsproducten het best in uw vermogensplan (risicoprofiel) passen.

Uw adviseur licht u graag ons gamma sparen & beleggen toe zodat uw vermogensplan naadloos aansluit bij uw doelstellingen.

Simuleer nu uw woonkrediet

U doorloopt verschillende stappen en krijgt voor uw persoonlijk project een gedetailleerd beeld van uw woonkrediet.

In 15 min. krijgt u een resultaat.

Simulatie starten

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak