De opbouw van uw zakelijk vermogen

Bent u zelfstandige, oefent u een vrij beroep uit of hebt u een eigen bedrijf? ...

Man kijkt op smartphone

Bent u zelfstandige, oefent u een vrij beroep uit of hebt u een eigen bedrijf? Dan weet u beter dan wie ook hoeveel tijd, energie en geld u daarin investeert. Wat u professioneel opbouwt, vormt dus al snel een belangrijk deel van uw globale vermogen.

Ook op dit vlak heeft Nagelmackers de nodige experten, diensten en producten in huis om de groei van uw activiteit te ondersteunen en een goed beheer te verzekeren.

We kunnen u dus tal van kredietformules, betaalmiddelen en beleggingen aanbieden. Nog liever denken we echter met u mee over welke stappen u van de start tot en met de stopzetting van uw activiteit kunt ondernemen. Door uw zakelijk en privévermogen in elke fase van uw carrière juist te structureren, kunt u immers zowel op fiscaal, financieel en erfrechtelijk vlak steeds op beide oren slapen.

Om dat mogelijk te maken, is het essentieel dat we nauw samenwerken met u en de andere experten die u omringen zoals uw accountant, notaris en/of bedrijfsrevisor. Zelf doen we ook een beroep op specialisten. Zo hebben we een samenwerking met NN Insurance waardoor we u uiterst kwalitatieve oplossingen kunnen bieden. Denk onder meer aan een fiscaal gunstige pensioenopbouw in de tweede pijler.

Meer over dit onderwerp

How can a tax planner help you Sparen & Beleggen Artikel
30 Maart 2022

Hoe kan een tax-planner u helpen?

Let your company pay for your pension with an individual pension commitment Bedrijven & Zelfstandigen Artikel
29 Augustus 2023

Laat uw vennootschap uw pensioen betalen met een individuele pensioentoezegging (IPT)

Maak een afspraak

Vraag vandaag nog uw kennismakingsgesprek aan.

Maak kennis met Nagelmackers