Discretionair beheer

U hebt een aanzienlijk vermogen maar geen tijd of zin om uw portefeuille zelf te beheren? Discretionair vermogensbeheer (toegankelijk vanaf 500.000 euro) biedt u gemoedsrust en gebruiksgemak.

 An elderly couple shares smiles and glances at each other as they enjoy a trip together, cruising in their car and cherishing the moments of companionship.

Uw vermogen in ervaren handen

U beschikt over een mooi vermogen, maar hebt niet de tijd of de zin om zelf uw portefeuille te beheren? Discretionair vermogensbeheer biedt u gemoedsrust en gebruiksgemak. Een team van professionele beheerders bouwt uw portefeuille zorgvuldig op en beheert hem met kennis van zaken.

Experts in beleggen

Onze asset managers selecteren voor u activa en bepalen het aandeel van elk fonds in uw portefeuille. Ze zoeken naar de juiste verhouding tussen risico en rendement, uiteraard steeds in lijn met uw beleggersprofiel.

Let your company pay for your pension with an individual pension commitment

Kwaliteit boven kwantiteit

U krijgt toegang tot de meest kwaliteitsvolle fondsen ter wereld, stuk voor stuk geselecteerd volgens open architectuur* en onze eigen 7P-methode. Uw private banker informeert u regelmatig over de genomen beslissingen. Ons gamma wordt nauwgezet samengesteld en is dynamisch. Dat mondt uit in een 50-tal beleggingsfondsen waarmee we zonder problemen een volledige globale en strategische allocatie kunnen opbouwen. We stellen zeer strenge eisen aan onze selectie. 

 

We verkiezen topkwaliteit boven kwantiteit.

 

All-inclusive tariefformule

Wij bieden een all-inclusive tariefformule aan voor het beheer van uw vermogen. U betaalt een globaal forfait aangepast aan uw beleggersprofiel. Dat forfait is een vast percentage op het vermogen dat u door ons laat beheren. Alle instapkosten, transactiekosten, beheerlonen en bewaarlonen zijn daarin inbegrepen, met uitzondering van fiscale kosten. Bovendien storten wij 4 keer per jaar de retrocessies (distributievergoedingen) terug die we ontvangen van de fondsbeheerders die wij geselecteerd hebben voor uw portefeuille.

Team estate planning

Estate Planning

Hebt u vragen over de structurering van uw vermogen of wilt u de overdracht van uw vermogen plannen? Uw private banker brengt u in contact met onze experts van Estate Planning. Zij begeleiden u bij uw vermogens- en successieplanning.

Meer weten
Maak een afspraak Maak kennis met Nagelmackers

* De afdeling Asset Management beslist onafhankelijk welke beleggingsfondsen geselecteerd en opgenomen worden in de portefeuille ‘discretionair beheer’.