Maak een afspraak

19 maart 2020

Blijf waakzaam! Cybercriminelen misbruiken coronacrisis.

Marjorie Hoyaux

Teamleader Copywriting & Design

De coronacrisis biedt een perfecte speeltuin voor cybercriminelen. De bevolking maakt zich meer zorgen en is daarom ook meer geneigd om op kwaadaardige links te klikken. Dus wees voorzichtig en blijf op uw hoede!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Er worden phishing-e-mails verzonden

Wees voorzichtig als u een e-mail ontvangt met een bijlage. Dit kunnen valse berichten over het coronavirus zijn, bijvoorbeeld aanbiedingen met betrekking tot beschermende maskers of vaccins, valse fondsenwervers voor slachtoffers van het coronavirus, links naar valse informatiesites, enz.

Enkele tips voor het identificeren van deze e-mails

  • Ze zijn vaak onverwacht
  • Men vraagt u snel te reageren
  • U kent de ontvanger niet
  • Het is een vreemd verzoek
  • U wordt om uw bankgegevens gevraagd

Hoe werkt phishing?
Lees ons artikel voor meer informatie over phishing.

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak