Online Banking

19 maart 2020

Blijf waakzaam! Cybercriminelen misbruiken coronacrisis.

Marjorie Hoyaux

Teamleader Copywriting & Design

De coronacrisis biedt een perfecte speeltuin voor cybercriminelen. De bevolking maakt zich meer zorgen en is daarom ook meer geneigd om op kwaadaardige links te klikken. Dus wees voorzichtig en blijf op uw hoede!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Er worden phishing-e-mails verzonden

Wees voorzichtig als u een e-mail ontvangt met een bijlage. Dit kunnen valse berichten over het coronavirus zijn, bijvoorbeeld aanbiedingen met betrekking tot beschermende maskers of vaccins, valse fondsenwervers voor slachtoffers van het coronavirus, links naar valse informatiesites, enz.

Enkele tips voor het identificeren van deze e-mails

  • Ze zijn vaak onverwacht
  • Men vraagt u snel te reageren
  • U kent de ontvanger niet
  • Het is een vreemd verzoek
  • U wordt om uw bankgegevens gevraagd

Hoe werkt phishing?
Lees ons artikel voor meer informatie over phishing.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak