Bank Nagelmackers werkt samen met Objectway voor de implementatie van haar nieuwe aanbod voor private cliënten

29 Augustus 2023 -
Marjorie Hoyaux
Head of Communication, Online & Social Media
Bank Nagelmackers werkt samen met Objectway voor de implementatie van haar nieuwe aanbod voor private cliënten

Nagelmackers legt zich toe op het leveren van eersteklas diensten voor private banking en biedt cliënten een digitale native-dienst en beleggingservaring, gebouwd op de Objectway Suite ter ondersteuning van haar digitale transformatie.

Brussel, 19 januari 2023 - Bank Nagelmackers, een van de toonaangevende particuliere en private banken in België, heeft gekozen voor Objectway, een pan-Europees software- en dienstenbedrijf op het gebied van vermogens- en activabeheer, om een nieuw vermogensbeheerplatform voor private cliënten te implementeren met betrekking tot het aanbod van de advies-, discretionaire en execution-only diensten van de bank.

De samenwerking zal Nagelmackers helpen om haar digitale transformatie te versnellen, door fysieke en digitale kanalen in hun kantoren te combineren en cliënten een digitale beleggingservaring te bieden voor zowel advies-, discretionaire als execution-only diensten. De oplossing wordt gebouwd op Objectway Suite, het digitale native front-end platform voor end-to-end dienstverlening aan cliënten en efficiënt   portefeuillebeheer op maat, en zal de bank in staat stellen om de groei van haar activiteiten op te schalen, waardoor de cliëntentevredenheid en het behoud van cliënten toenemen.

De oplossing, die wordt gehost op een private cloud, is volledig modulair zodat het aan de vereisten van de bank kan worden aangepast en zal naadloos meer functionaliteiten toevoegen ter vervanging van een aantal oude systemen zonder de bestaande activiteiten in gevaar te brengen.

Het in België gevestigde Nagelmackers is een gerenommeerde financiële instelling met een lange staat van dienst op het gebied van Private Banking. De bank koos voor Objectway na een openbare aanbesteding. Belangrijke factoren in het besluitvormingsproces waren het vermogen om oplossingen te bieden die aansluiten bij lokale regelgeving, het volledig kunnen voldoen aan alle vereiste bedrijfsbehoeften en de eenvoudige integratie met de oude banksystemen.

Met deze overwinning versterkt Objectway zijn positie als degelijke leverancier van betrouwbare oplossingen op het gebied van vermogensbeheer, in het bijzonder voor private banken.

Objectway heeft ons geholpen bij het verbeteren en leveren van eersteklas private banking-diensten en voldeed daarbij aan onze hoge ambities op operationeel, zakelijk en digitaal gebied. We willen onze cliënten helpen hun portefeuilles te optimaliseren door hoogwaardige digitale beleggingsoplossingen voor hen te ontwerpen. We kijken uit naar de samenwerking met Objectway om onze cliënten de eersteklas diensten te kunnen bieden die ze verdienen,” aldus Yves Van Laecke, Chief Commercial Officer bij Nagelmackers.

Nagelmackers is de oudste Belgische bank, die dit jaar haar 275-jarig jubileum viert. Onze samenwerking met hen is een belangrijk voorbeeld van de manier waarop private banken bouwen op de technologie en diensten van Objectway om hun digitale mogelijkheden te vergroten en meer efficiëntie en schaalbaarheid binnen hun bedrijf mogelijk te maken. Objectway is er trots op deel uit te maken van Nagelmackers’ digitale facilitering en we kijken ernaar uit om de toekomstige groeiplannen van het bedrijf te ondersteunen,” aldus Kurt Vanhee, Managing Director Continental Europe and North America bij Objectway.

 

OVER BANK NAGELMACKERS

Nagelmackers is met voorsprong dé financiële partner in België voor families die hun vermogen willen ontwikkelen, beheren en behouden over generaties heen. Met haar 275 jaar ervaring heeft Nagelmackers vele crises doorstaan en staat de bank voor financiële stabiliteit en betrouwbaarheid.

Nagelmackers is een bank met een lange familietraditie, die wij met trots koesteren. Omdat wij waarde hechten aan een menselijke benadering blijft persoonlijke opvolging door een vertrouwde en ervaren adviseur de kern van onze dienstverlening. Onze expertise op het gebied van beleggingsadvies, vermogensbeheer en vermogensplanning geeft onze cliënten gemoedsrust.

Maar Nagelmackers is ook een bank die zich richt op de toekomst en op een volwaardige digitale dienstverlening met focus op beleggingen binnen een state-of-the-art online en mobiele cliëntervaring. 
We blijven investeren in hoogwaardige cliëntgerichte toepassingen die onze cliënten ondersteunen bij het beheer en toezicht van hun vermogen. Algehele cliëntentevredenheid is daarbij onze leidraad.

 

OVER OBJECTWAY

Objectway heeft meer dan 30 jaar zakelijke en technologische expertise en is een internationale leverancier van software en diensten op het gebied van vermogens-, bank- en activabeheer die cliënten vandaag in staat stelt hun toekomstige uitdagingen aan te gaan en tegelijkertijd uitstekende prestaties te leveren. Het Objectway Suite software- en dienstenplatform digitaliseert als dienst de gehele waardeketen van private banking, vermogens- en activabeheer dankzij uitgebreide mogelijkheden, toekomstbestendige technologie en een sterke expertise op het gebied van beleggingsactiviteiten. Het ondersteunt meer dan 100.000 beleggingsprofessionals bij het beheer van meer dan 1 biljoen euro aan vermogen en activa. Met meer dan 100 miljoen euro aan geconsolideerde omzet is de Groep een wereldwijde Top 100 fintech-leverancier (IDC-ranking). De Groep heeft een wereldwijde organisatie met meer dan 800 zakelijke en technologische experts die opereren vanuit Italië, het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Zwitserland, de Verenigde Arabische Emiraten en Ierland. Tot de cliënten van Objectway behoren meer dan 200 toonaangevende banken, vermogens- en activabeheerders en verzekeraars in meer dan 15 landen.


Gerelateerde artikels

Febelfin logo Persartikels, Persberichten en Nieuws Artikel
06 Mei 2024

Beleggingsfraude: een gezamenlijke video om de Belgische bevolking te sensibiliseren

KOTK Team Nagelmackers 2024 Persartikels, Persberichten en Nieuws Artikel
29 April 2024

Nagelmackers komt mee op tegen kanker

Yves Van Laecke - Chief Commercial Officer Persartikels, Persberichten en Nieuws Artikel
27 Maart 2024

Nagelmackers wil in 2024 oogsten