Online Banking

28 december 2016

Welk woonkrediet kiest u voor uw droomhuis?

Bent u op zoek naar uw eerste koopwoning? Hebt u net het ideale huis gevonden waar u uw kinderen ziet opgroeien? Is uw oog gevallen op dat vakantieverblijf op het platteland waar u al zolang naar op zoek was? Of waarom niet de herfinanciering van uw huidige krediet? Welke vastgoedplannen u ook hebt, met het juiste woonkrediet maakt u ze concreet.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

De lage rentes maken lenen vandaag nog steeds erg aantrekkelijk. U kunt bij Nagelmackers terecht voor een waaier aan formules met vaste of variabele rente.

Variabele of vaste rente

Kiest u voor een vaste rente dan geniet u tijdens de volledige looptijd van uw krediet dezelfde vaste rente die in het begin definitief bepaald wordt. U bent beschermd tegen rentestijgingen, maar profiteert evenmin van rentedalingen.

U kunt ook kiezen voor een variabele rente. Nagelmackers biedt formules aan met een driejaarlijkse (3/3/3) of vijfjaarlijkse renteherziening (5/5/5), maar ook met een eerste herziening na 10 jaar en vervolgens om de 5 jaar (10/5/5). Daar voegen we nu de formule aan toe met een eerste en enige renteherziening na 20 jaar voor de daaropvolgende 5 jaar (20/5).

Nieuw woonkrediet 20/5

De formule 20/5 is een hypothecair krediet met een looptijd van 25 jaar en een eenmalige herziening van de rente na 20 jaar. U geniet dus 20 jaar lang van een vaste rentevoet. De renteherziening voor de laatste 5 jaar van uw krediet kan maximaal 5% hoger of lager liggen dan de rentevoet die van toepassing is tijdens het eerste jaar van het krediet.

Simulatie woonkrediet

Kies de formule die bij u past. Verkiest u een vaste rente bereken dan eenvoudig welke rentevoet Nagelmackers biedt bij een looptijd van 10, 15 of 20 jaar. U geeft het bedrag in dat u wenst te lenen, klikt de looptijd aan en de rentevoet verschijnt. U zult aangenaam verrast zijn.

Kom eens praten

Bent u op zoek naar een woonkrediet? Denk ook eens aan Nagelmackers. Onze adviseurs nemen de tijd om te luisteren naar uw plannen en lichten met plezier de verschillende mogelijkheden en formules toe. Een afspraak maken kan eenvoudig door hier te klikken. Ook eventuele fiscale voordelen komen aan bod. Ontdek hier alvast meer over de woonfiscaliteit per gewest.

Alle nuttige info over woonkredieten bundelden we voor u in een overzichtelijk brochure ‘Woonkredieten – prospectus’. Vraag ernaar in één van onze kantoren of download ze hier.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak