Online Banking

27 april 2020

Nagelmackers genomineerd voor de CFI.co Award: Best Wealth Manager Belgium 2020

Nagelmakers is vereerd met haar nominatie voor de Best Wealth Manager Belgium 2020-award door Capital Finance International (CFI), een gespecialiseerde internationale krant en website die nieuws brengt rond ondernemen, economie en financiën.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Samen met twee andere privébanken is Nagelmackers op basis van een CFI-enquête ingevuld door specialisten uit de Belgische financiële industrie, genomineerd voor de award.

In een volgende fase zal een onafhankelijke panel een winnaar kiezen na een interview met de CEO’s van de genomineerde banken. Elke kandidaat zal gevraagd worden om zijn succesrecept te delen en uit te leggen hoe ze zich onderscheiden binnen een verzadigde markt. CFI zal die inzichten delen wanneer ze de winnaar aankondigen, om andere wereldwijde spelers te inspireren en te helpen de industrie in zijn geheel een duwtje in de rug te geven.

Foto Yves Vanlaecke“Natuurlijk zouden we de award graag winnen, maar de nominatie zelf is al een belangrijk teken van erkenning van het harde werk van mijn teams, die dag na dag kwaliteitsvolle diensten aan onze cliënten bieden. Het zal hen motiveren om nog een tandje bij te steken. Het is een genoegen om te zien dat specialisten binnen de industrie de inspanningen die we de laatste jaren deden opmerkten.”

Yves Van Laecke, Director Private Banking & Asset Management

CFI zal de winnaar van de Best Wealth Manager Belgium 2020-award in de volgende weken aankondigen.

 

Over CFI

CFI is een gespecialiseerde internationale krant en website die nieuws brengt rond ondernemen, economie en financiën. CFI erkent dat het traditionele onderscheid tussen opkomende en ontwikkelde markten veel minder betekenis heeft nu de wereldeconomieën samenkomen. CFI.co heeft haar hoofdzetel in Londen, de meest multiculturele stad ter wereld, en biedt informatie over en analyses van de motoren van verandering. Door het combineren van opvattingen van toonaangevende multilaterale en nationale organisaties met doordacht leiderschap van enkele van de grootste denkers ter wereld, zorgt hun toegewijd redactieteam ervoor dat lezers de krachten die de globale economie vormen en beïnvloeden beter begrijpen.

De website en gedrukte publicaties werden gecreëerd door een CFI.co-redactieteam met vele jaren relevante, globale ervaring. Ze leveren hun weloverwogen opvattingen over de markten en houden exclusieve interviews met toonaangevende personen binnen de businesswereld. Belangrijke redactie-inzichten komen van specialisten die nu de continue ontwikkeling van opkomende economieën promoten.

CFI.co is een nieuwsbron die haar publiek helpt de gecompliceerde economische processen van de derde wereld en haar interacties met ontwikkelde landen.

U kunt voor meer informatie hun website bezoeken: www.cfi.co .

 

Contacteer voor meer informatie de heer Aymon Detroch, woordvoerder en uitvoerend directeur van Nagelmackers: aymon.detroch@nagelmackers.be - +32 475 46 66 39.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak