Online Banking

31 maart 2020

Informatie over de maatregelen genomen in het kader van uitstel van de terugbetaling van professionele of hypothecaire leningen

Marjorie Hoyaux

Teamleader Internal & External Communication

Op 22 maart kondigden de Belgische nationale Bank en de minister van Financiën aan dat ze financiële steun zouden bieden aan burgers en aan Belgische bedrijven die het door de coronacrisis moeilijk hebben met het terugbetalen van hun professionele of hypothecaire lening.

Nagelmackers werkt momenteel, samen met de hele financiële sector en de overheidsinstanties, de implementatie van dit engagement uit. Daardoor zullen we onze cliënten op een uniforme manier kunnen informeren en helpen.

Momenteel zijn nog niet alle praktische details van deze financiële steun duidelijk bepaald. We informeren u zodra we hier meer over weten.

Cliënten (particulieren en bedrijven) die van deze steunmaatregelen willen gebruikmaken, zullen gevraagd worden om contact op te nemen met hun adviseur. Op dit moment is het echter nog niet nodig om deze laatste te contacteren.

We nodigen u ook uit om geregeld onze website te raadplegen. We werken die regelmatig bij om u steeds geïnformeerd te houden.

Klik hier om het bericht van Febelfin te lezen.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak