Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

15 januari 2016

Een wagen kopen: autolening of eigen middelen?

Valérie Swinnen

Product Manager

Bent u van plan tijdens het autosalon te profiteren van uitzonderlijke voorwaarden om uw droomwagen te kopen? Waarschijnlijk steekt u heel wat tijd in het vergelijken van merken, modellen en prijzen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Maar hoe zit het met de financiering van uw nieuwe wagen?

Gelet op de huidige rentevoeten, doet u er beter aan een lening op afbetaling af te sluiten dan wel de wagen met eigen middelen te financieren?

Feit is dat de rentevoeten nog nooit zo laag geweest zijn. Daarom kan het interessant zijn niet te putten uit uw eigen middelen en te kiezen voor een lening. U raakt op die manier niet aan uw spaargeld wat altijd van pas kan komen als u voor onverwachte kosten staat. Bovendien kunt u dankzij een lening misschien wel een grotere wagen kopen of meer opties kiezen. U zou er ook voor kunnen opteren uw eigen middelen te beleggen, wat u meer zou kunnen opleveren dan de rente die u moet betalen op uw lening. Ontdek meer over ons gamma oplossingen voor een optimaal beheer en spreiding van uw vermogen .

Autolening of eigen middelen? Die keuze hangt uiteraard af van uw financiële situatie en uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Aarzel niet om uw opties te bespreken met een van onze adviseurs .

Ontdek meer over de voorwaarden van een lening op afbetaling.

Opgelet! Geld lenen kost ook geld.

Blijf op de hoogte


Bekijk de privacy verklaring.

Ik ga ermee akkoord om via e-mail commerciële informatie te ontvangen van Bank Nagelmackers nv.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak