Maak een afspraak

1 oktober 2018

De kinderen van onze cliënten in de kijker in de UEFA Champions League!

Marjorie Hoyaux

Teamleader Copywriting & Design

Op dinsdag 18 september gaf Club Brugge Borussia Dortmund partij in de UEFA Champions League. Dankzij de Mastercard Kids Line up mochten 22 kinderen van onze cliënten aan de zijde van de sterspelers het veld oplopen. De kinderen en hun ouders hebben nog steeds sterretjes in de ogen … 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Dankzij de vlekkeloze organisatie, het juiste advies, het imposante stadion, de mooie kleedkamers, de leuke outfit, de high-five van de spelers, de indrukwekkende entree op het veld, de wedstrijd zelf, de furie van de supporters en de fluweelzachte chocolademousse als dessert houden de kinderen een onvergetelijke herinnering over aan deze uitzonderlijke avond!

In het kader van deze emotionele avond ondersteunden Mastercard en Nagelmackers ook het World Food Program door het equivalent van 20.000 ‘schoolmaaltijden’ te financieren. Elk jaar helpt het World Food Program 80 miljoen mensen in ongeveer 80 landen door voedselhulp aan te bieden in noodsituaties en door met gemeenschappen samen te werken om ondervoeding te bestrijden.

Een van hun projecten is een dagelijkse maaltijd aan schoolkinderen aanbieden om hun eetpatroon en gezondheid, maar ook hun concentratie en academische prestaties te verbeteren. Voor veel gezinnen is deze maaltijd een sterke stimulans om kinderen naar school te sturen.

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak