Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

1 oktober 2018

De kinderen van onze cliënten in de kijker in de UEFA Champions League!

Marjorie Hoyaux

Auteur

Op dinsdag 18 september gaf Club Brugge Borussia Dortmund partij in de UEFA Champions League. Dankzij de Mastercard Kids Line up mochten 22 kinderen van onze cliënten aan de zijde van de sterspelers het veld oplopen. De kinderen en hun ouders hebben nog steeds sterretjes in de ogen … 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Dankzij de vlekkeloze organisatie, het juiste advies, het imposante stadion, de mooie kleedkamers, de leuke outfit, de high-five van de spelers, de indrukwekkende entree op het veld, de wedstrijd zelf, de furie van de supporters en de fluweelzachte chocolademousse als dessert houden de kinderen een onvergetelijke herinnering over aan deze uitzonderlijke avond!

In het kader van deze emotionele avond ondersteunden Mastercard en Nagelmackers ook het World Food Program door het equivalent van 20.000 ‘schoolmaaltijden’ te financieren. Elk jaar helpt het World Food Program 80 miljoen mensen in ongeveer 80 landen door voedselhulp aan te bieden in noodsituaties en door met gemeenschappen samen te werken om ondervoeding te bestrijden.

Een van hun projecten is een dagelijkse maaltijd aan schoolkinderen aanbieden om hun eetpatroon en gezondheid, maar ook hun concentratie en academische prestaties te verbeteren. Voor veel gezinnen is deze maaltijd een sterke stimulans om kinderen naar school te sturen.

Blijf op de hoogte


Bekijk de privacy verklaring.

Ik ga ermee akkoord om via e-mail commerciële informatie te ontvangen van Bank Nagelmackers nv.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak