4 december 2018

Bank Awards 2018: bedankt voor uw steun!

Marjorie Hoyaux

Auteur

De Bank Awards van Spaargids.be werden voor de tweede keer in hun bestaan uitgereikt. De tevredenheidsgraad werd gemeten in een online enquête op Spaargids.be, hln.be, demorgen.be en lesoir.be.

Daarnaast hebben verschillende banken, waaronder Nagelmackers, deze enquête rechtstreeks naar hun eigen cliënten gestuurd en heeft ook onderzoeksbureau iVox veldwerk verricht tussen 5 en 19 november. 

In totaal hebben meer dan 34.000 personen hun financiële instelling geëvalueerd. En Nagelmackers onderscheidde zich daarbij in drie categorieën! Bedankt voor uw steun!   

De grootste algemene tevredenheid

Met een score van 8,1 bezet Nagelmackers een mooie derde plaats voor algemene tevredenheid. Argenta behaalde de beste resultaten met een score van 8,55/10, op de hielen gezeten door AXA (8,53/10).

Het beste kantorennetwerk

De respondenten beoordeelden het kantorennetwerk van hun bank op verschillende criteria. Ze verwachten om makkelijk een afspraak te kunnen maken en hechten veel belang aan expertise en communicatief personeel. Bij voorkeur zijn de kantoren ook modern uitgerust en hanteren ze ruime openingsuren. Al die criteria in acht genomen, bekleedt Nagelmackers de derde plaats met een schitterend resultaat van 8,6/10. Met 8,8/10 pakte AXA de eerste plaats, kort gevolgd door Argenta (8,7/10).

Het beste online platform

Op het vlak van online bankdiensten hechten de respondenten vooral veel belang aan een makkelijke login, algemeen gebruiksgemak, de volledigheid van het aanbod en de mate waarin het platform up-to-date is. De online platformen van Nagelmackers en Binckbank delen de tweede plaats met elk een score van 8,6/10. Alleen AXA (8,7/10) moesten ze nipt laten voorgaan. 

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak