Online Banking

4 december 2018

Bank Awards 2018: bedankt voor uw steun!

Marjorie Hoyaux

Head of Communication, Online & Social Media

De Bank Awards van Spaargids.be werden voor de tweede keer in hun bestaan uitgereikt. De tevredenheidsgraad werd gemeten in een online enquête op Spaargids.be, hln.be, demorgen.be en lesoir.be.

Daarnaast hebben verschillende banken, waaronder Nagelmackers, deze enquête rechtstreeks naar hun eigen cliënten gestuurd en heeft ook onderzoeksbureau iVox veldwerk verricht tussen 5 en 19 november. 

In totaal hebben meer dan 34.000 personen hun financiële instelling geëvalueerd. En Nagelmackers onderscheidde zich daarbij in drie categorieën! Bedankt voor uw steun!   

De grootste algemene tevredenheid

Met een score van 8,1 bezet Nagelmackers een mooie derde plaats voor algemene tevredenheid. Argenta behaalde de beste resultaten met een score van 8,55/10, op de hielen gezeten door AXA (8,53/10).

Het beste kantorennetwerk

De respondenten beoordeelden het kantorennetwerk van hun bank op verschillende criteria. Ze verwachten om makkelijk een afspraak te kunnen maken en hechten veel belang aan expertise en communicatief personeel. Bij voorkeur zijn de kantoren ook modern uitgerust en hanteren ze ruime openingsuren. Al die criteria in acht genomen, bekleedt Nagelmackers de derde plaats met een schitterend resultaat van 8,6/10. Met 8,8/10 pakte AXA de eerste plaats, kort gevolgd door Argenta (8,7/10).

Het beste online platform

Op het vlak van online bankdiensten hechten de respondenten vooral veel belang aan een makkelijke login, algemeen gebruiksgemak, de volledigheid van het aanbod en de mate waarin het platform up-to-date is. De online platformen van Nagelmackers en Binckbank delen de tweede plaats met elk een score van 8,6/10. Alleen AXA (8,7/10) moesten ze nipt laten voorgaan. 

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak