Online Banking

Vermogensopbouw

Eén ding staat vast, u wilt beschermen wat u het meest dierbaar is

U wilt uw dierbaren financieel beschermen voor het geval u iets overkomt? U hebt al een lange carrière achter de rug en zou graag de vruchten plukken van uw werk eenmaal u met pensioen bent? U wilt uw (klein)kinderen een duwtje in de rug geven zodat ze een goede start nemen in het leven? Of u wilt eenvoudigweg in alle rust van het leven genieten?

 

Eén ding staat vast, u wilt beschermen wat u het meest dierbaar is: uw gezin, uw vermogen, uw onderneming … En u hebt helemaal gelijk!

 

Daarom begeleidt Nagelmackers families over de generaties heen bij het samenstellen van hun vermogen.

We beperken ons daarbij niet tot beleggingen! U hebt zelf ook concrete projecten die u wilt verwezenlijken zoals de aankoop van uw droomhuis, een tweede woning, een kot voor uw kinderen of de uitbreiding van uw bedrijf.

U hebt niet alleen toegang tot een uitgebreid aanbod aan fondsen, beleggingsverzekeringen en andere beleggingsproducten. We adviseren u ook over de kredietformule die het beste aansluit bij uw noden, hoe die er voor u ook uitzien.

U kunt dus een beroep doen op Nagelmackers voor de opbouw van zowel uw roerend, als onroerend en zakelijk vermogen.

 

Meer info: 

De opbouw van uw roerend vermogen

Meer weten over onze beleggingsaanpak en welke voordelen die biedt?

Meer info

De opbouw van uw onroerend vermogen

Meer weten over onze kredietoplossingen?

Meer info

De opbouw van uw zakelijk vermogen

Bent u zelfstandige, oefent u een vrij beroep uit of hebt u een eigen bedrijf? ...

Meer info

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak