Online Banking

Een team tot uw dienst

Onze estate planners stellen hun ervaring en kennis te uwer beschikking om optimaal te voldoen aan uw behoeften.

Om uw vermogen goed te beheren, is het belangrijk rekening te houden met de juridische en fiscale aspecten die gelinkt zijn aan de opbouw, het beheer en de overdracht van dat vermogen.

Onze specialisten van Estate Planning begeleiden u bij:

  • De structurering van uw privé- en professionele tegoeden;
  • De planning van de overdracht van uw vermogen.

Astrid Dutré

Astrid is Licentiaat in de Rechten (2001) en deed een aanvullende Master in Taxation (2002), beide behaald aan de Universiteit Gent.

Astrid startte haar carrière bij de bank als estate planner in 2004. Daarvoor werkte ze als tax consultant bij Deloitte in Antwerpen.

Astrid houdt van reizen, lezen en cultuur.

Astrid ondersteunt de regio's Oost- en West-Vlaanderen.

Afspraak aanvragen

Pieter Haine

Pieter Haine is Licentiaat in de Rechten (2004) en in het notariaat (2005), beide behaald aan de VUB.

Hij startte zijn loopbaan als notarieel jurist bij Notaris Luc Hertecant. Vervolgens werkte hij als jurist op de afdeling levensverzekeringen bij Generali.

Sinds 2010 werkt hij als estate planner bij Nagelmackers.

Pieter ondersteunt de regio's Antwerpen en Limburg.

Afspraak aanvragen

Solange Saghbini

Solange behaalde haar rechtendiploma aan de Université Catholique de Louvain (2009).

Ze richtte zich daarbij vooral op het bedrijfsrecht en in het bijzonder het fiscaal recht. Ze volgde bovendien een Master in Fiscale Wetenschappen aan de ESSF (Ichec-groep) in avondonderwijs.

Ze heeft bij verschillende Belgische banken op de Tax-afdeling gewerkt. In 2019 vervoegde ze het Estate Planning-team bij Nagelmackers.

Solange ondersteunt al onze kantoren.

Afspraak aanvragen

Sophie Slits

Sophie behaalde haar rechtendiploma aan de VUB (2000). Ze bezit ook een certificaat van Advisor in Personal Financial Planning aan de UAMS (2009).

Ze werkt sinds 2005 binnen de Estate Planning-afdeling. Daarvoor was ze actief als Compliance-expert en juridisch adivseur.

Sophie ondersteunt de regio's Brussel en Wallonië.

Afspraak aanvragen

Samen uw behoeften in kaart brengen

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek luisteren wij naar uw verhaal en uw verwachtingen. U hebt de mogelijkheid om concrete vragen te stellen en we gaan na of u verdere stappen wenst te zetten voor uw vermogens- en/of successieplanning. In dat geval verzamelen we informatie over uw persoonlijke en familiale situatie en stellen eventueel al een overzicht op van uw roerend, onroerend en professioneel vermogen. Tot slot bepalen we samen uw doelstellingen op korte, middellange en lange termijn.

U wenst dat we voor u een plan op maat uitwerken?

Ons team zal uw plan opmaken en schriftelijk overmaken rekening houdend met de wetgeving rond het geven van raad over financiële planning. U verneemt meer over dit onderwerp in de volgende documenten:

Wilt u ook graag kennismaken met Nagelmackers Private Banking? Vraag hier uw kennismakingsgesprek aan. We heten u van harte welkom!

Maak een afspraak