Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

Een team tot uw dienst

Onze estate planners stellen hun ervaring en kennis te uwer beschikking om optimaal te voldoen aan uw behoeften.

Om uw vermogen goed te beheren, is het belangrijk rekening te houden met de juridische en fiscale aspecten die gelinkt zijn aan de opbouw, het beheer en de overdracht van dat vermogen.

Onze specialisten van Estate Planning begeleiden u bij:

  • De structurering van uw privé- en professionele tegoeden;
  • De planning van de overdracht van uw vermogen.

Astrid Dutré

Astrid is Licentiaat in de Rechten (2001) en deed een aanvullende Master in Taxation (2002), beide behaald aan de Universiteit Gent.

Astrid startte haar carrière bij de bank als estate planner in 2004. Daarvoor werkte ze als tax consultant bij Deloitte in Antwerpen.

Astrid houdt van reizen, lezen en cultuur.

Astrid werkt voornamelijk vanuit het Private Banking Center Oost- en West-Vlaanderen.

Afspraak aanvragen

Pieter Haine

Pieter Haine is Licentiaat in de Rechten (2004) en in het notariaat (2005), beide behaald aan de VUB.

Hij startte zijn loopbaan als notarieel jurist bij Notaris Luc Hertecant. Vervolgens werkte hij als jurist op de afdeling levensverzekeringen bij Generali.

Sinds 2010 werkt hij als estate planner bij Nagelmackers en hij doet dit voornamelijk voor het Private Banking Center Antwerpen – Limburg.

Afspraak aanvragen

Sophie Slits

Sophie behaalde haar rechtendiploma aan de VUB (2000). Ze bezit ook een certificaat van Advisor in Personal Financial Planning aan de UAMS (2009).

Ze werkt sinds 2005 binnen de Estate Planning-afdeling. Daarvoor was ze actief als Compliance-expert en juridisch adivseur.

Sophie is verbonden aan de Private Banking Centers van Brussel en Awans (Wallonië).

Afspraak aanvragen

Samen uw behoeften in kaart brengen

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek luisteren wij naar uw verhaal en uw verwachtingen. U hebt de mogelijkheid om concrete vragen te stellen en we gaan na of u verdere stappen wenst te zetten voor uw vermogens- en/of successieplanning. In dat geval verzamelen we informatie over uw persoonlijke en familiale situatie en stellen eventueel al een overzicht op van uw roerend, onroerend en professioneel vermogen. Tot slot bepalen we samen uw doelstellingen op korte, middellange en lange termijn.

U wenst dat we voor u een plan op maat uitwerken?

Ons team zal uw plan opmaken en schriftelijk overmaken rekening houdend met de wetgeving rond het geven van raad over financiële planning. U verneemt meer over dit onderwerp in de volgende documenten:

Wilt u ook graag kennismaken met Nagelmackers Private Banking? Maak een afspraak in een van onze kantoren of in een van onze Centers. We heten u van harte welkom!

Maak een afspraak