Online Banking

Financiële tips

U wilt een spaarpotje aanleggen voor na uw pensioen? U wilt een som geld beleggen, maar hoe begint u eraan? U besliste eindelijk om uw droom waar te maken en een eigen zaak op te starten? Onze tips zetten u alvast op weg.

Spaartips

De juiste spaarkeuze heeft alles te maken met uw doelstelling. Spaart u voor uzelf of voor iemand anders? Wilt u dat uw geld beschikbaar blijft of hebt u het pas nodig na uw pensioen? Kies daarom een spaarplan dat perfect bij u past.

Lees verder

Zaak starten en beheren

De beslissing om een zaak op te starten is vaak de realisatie van een droom. Maar hoe pakt u het aan? En op welke manier gaat u op de juiste manier om met uw middelen en mensen zodat zowel uw zaak als uw personeel er beter van worden?

Lees verder

Slim beleggen

Alvorens uw geld te beleggen, moet u eerst uzelf kennen. Houdt u van een beetje risico of bent u eerder voorzichtig? In functie van uw beleggersprofiel en uw beleggingshorizon kunt u vervolgens kiezen uit een brede waaier beleggingsmogelijkheden.

Lees verder

Pensioen en nalatenschap

Dat u zelf voor een extra appeltje voor de dorst moet zorgen, wist u al. Uw wettelijk pensioen zal niet volstaan om op uw oude dag uw levensstandaard te behouden. En wat met uw kinderen of kleinkinderen? Een juiste keuze levert u vandaag een fiscaal voordeel op en morgen een mooi rendement.

Lees verder

Tips voor fiscale optimalisatie

De overheid int een pak belastingen, maar biedt ook heel wat fiscale voordelen aan. Pensioensparen, een huis kopen, een zaak starten … Als u het slim aanpakt, kunt u heel wat geld besparen. Informeer u dus grondig of laat u bijstaan door een specialist.

Lees verder

Vastgoed: kopen en verkopen

Vastgoed is een belangrijk onderdeel van een vermogen, of het nu gaat om de enige eigen woning, een tweede residentie of een opbrengsteigendom.

Lees verder