Online Banking

11 februari 2022

Jente Hauttekeete en Nagelmackers samen de piste op met NextGen Talent Program

In oktober 2021 lanceerde Nagelmackers haar ‘NextGen Talent Program’ om 10 jonge sportieve en artistieke talenten te begeleiden en hen te helpen hun dromen na te jagen. Naast het golfwonder Hugo Duquaine heeft Nagelmackers nu de eer om het uiterst beloftevolle meerkamptalent Jente Hauttekeete als ambassadeur van het programma aan te kondigen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Bij Nagelmackers zijn we ervan overtuigd dat geld pas waarde heeft als het uw dromen kan voeden en uw leven kan verrijken.

Sinds eind vorig jaar investeert Nagelmackers in het potentieel van de jongere generaties met haar ‘NextGen Talent Program’. Daarmee wil ze de rijzende sterren ondersteunen en helpen hun ambities waar te maken.

Nagelmackers verbindt zich ertoe 10 jonge talenten financieel te ondersteunen via een ambitieus programma. In oktober 2021 werd een eerste samenwerking aangekondigd met Hugo Duquaine, momenteel het meest beloftevolle Belgische golftalent. Vandaag maakt Nagelmackers met trots bekend dat de indrukwekkende Belgische atletiekbelofte Jente Hauttekeete de tweede ambassadeur wordt van het ‘NextGen Talent Program’.

 

“Het is onze ambitie om alle generaties van een familie te adviseren. Daarom willen we ook een brug slaan naar de volgende generaties. Met dit project bouwen we aan die langetermijnrelatie en ondersteunen we de ambitieuze dromen van een aantal (klein)kinderen van onze cliënten.”

- Yves Van Laecke - Chief Commercial Officer bij Nagelmackers -


Tweede ambassadeur, Europees kampioen en wereldrecordhouder zevenkamp U20

Als zoon van voormalig meerkampster Melanie Moreels is de sport hem met de paplepel ingegeven. Het palmares van de jonge Belg oogt al indrukwekkend. De meervoudig Belgische titelhouder in de meerkamp behaalde in 2019 zilver op het Europees Olympisch Jeugdfestival in Bakoe. In juli 2021 veroverde hij goud op het EK atletiek U20 in Talinn en een maand later schreef hij een zilveren medaille op het WK voor junioren op zijn naam.

Op amper 20-jarige leeftijd heeft Jente bovendien een wereldrecord beet: in februari 2021 verbeterde de jonge Belg in Frankfurt het 11 jaar oude wereldrecord U20 op de zevenkamp. Daarbij werd hij de eerste junior ooit die meer dan 6.000 punten kon sprokkelen.

“Laten we hopen dat het seizoen 2022 onder dezelfde auspiciën zal plaatsvinden!”

 

“De weg naar de top is bezaaid met zware fysieke en financiële hordes. Het Nagelmackers NextGen Talent Program biedt mij de nodige ondersteuning om mijn dromen te verwezenlijken en professioneel topsporter te worden.”

- Jente Hauttekeete -


Nagelmackers wil 10 sport- of muziekbeloftes tussen 12 en 20 jaar sponsoren. De gezochte ambassadeurs zijn ambitieus en hebben de top bereikt in hun categorie, waarvan de waarden overeenstemmen met die van Nagelmackers.

De kandidatuur van de jonge virtuozen moet aan enkele voorwaarden voldoen om door een externe jury toegelaten te worden. Zo moeten ze muziek op een hoog niveau spelen of een Olympische sport individueel beoefenen en een uitgebreid dossier voorleggen met de resultaten van hun topklassement, het bewijs van de nodige middelen om vooruitgang te blijven boeken, deelname aan wedstrijden of openbare evenementen en een innige band met de bank, via de ouders of grootouders.

Iedere kandidaat zal aandachtig en aan de hand van objectieve criteria bestudeerd worden. Daarbij wordt onder meer gelet op de samenhang tussen de intrinsieke waarden van de beoefende discipline en die van de bank, maar ook op de manier waarop het jonge talent zijn toekomstige ontwikkeling ziet.


“Als familiebankier streeft Nagelmackers ernaar dat elke generatie floreert. Dat engagement gaat verder dan louter een goede ondersteuning bij vermogensopbouw en -beheer. We willen ook de volgende generaties helpen om hun talenten en passies volop te ontplooien. Dat is dan ook het doel van ons NextGen Talent Program.”

- Bart Beeusaert - directeur Marketing & Communicatie bij Nagelmackers -


Over Bank Nagelmackers nv

Bank Nagelmackers wil een partner zijn voor families in de opbouw, het beheer en de overdracht van hun vermogen. De bank past dat toe via een aanbod van personal & private banking, waarbij een dienstverlening mogelijk is vanaf een belegd vermogen van minstens 75.000 EUR. Momenteel telt de bank 22 kantoren en 32 agenten die deze strategie uitdragen naar hun cliënteel. Nagelmackers leeft de vereisten rond solvabiliteit en liquiditeit na: de solvabiliteitsratio (IFRS, Tier I) bedraagt 18,5% en de liquiditeitsratio 183%. (Cijfers op 31 december 2020).

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak