NextGen Talent Program

Bij Nagelmackers zijn we ervan overtuigd dat geld pas waarde heeft als het uw dromen kan voeden en uw leven kan verrijken.

NextGen Talent Program banner

Nagelmackers investeert nog meer in het potentieel van de jongere generaties met haar ‘NextGen Talent Program’. Daarmee wil ze de rijzende sterren ondersteunen en helpen hun ambities waar te maken.

Nagelmackers verbindt zich ertoe 10 sport- of muziekbeloftes tussen 12 en 20 jaar te sponsoren. De gezochte ambassadeurs zijn ambitieus en hebben de top bereikt in hun categorie, waarvan de waarden overeenstemmen met die van Nagelmackers.

Fin Gybels on tennis court
Fin Gybels

Fin Gybels, een jonge Belgische tennisbelofte, speelt al van kinds af aan. Ze heeft onlangs ons NextGen Talent Programma vervoegd.

Lees verder
Tristan Gevaert with running shoos round his neck
Tristan Gevaert, jong toptalent op de atletiekpiste, is onze vierde ambassadeur!

1000, 3000 of 5000 meter: niets is te veel voor Tristan. Sinds jonge leeftijd is hij terug te vinden op de atletiekpiste, met toenemend succes! Dit jonge looptalent behaalde onder andere een tweede plaats op de 5000 m in zijn categorie op het BK in 2022. Tristan heeft vandaag grote atletiekambities en wordt gecoacht door Andy Inghelbrecht bij Houtland atletiekclub.

Lees verder
Silke Macharis practicing
Silke Macharis, begenadigd gymnaste, vervoegt het NextGen Talent Program en wordt onze eerste ambassadrice

Silke is een jonge vrouw die je wel moet bewonderen. Haar passie is acrogym, een discipline waarbij turnen en acrobatie  samengevoegd worden tot één choreografie, uitgevoerd op muziek. Ze is amper 19 maar turnde nu reeds een indrukwekkend palmares bij elkaar.

Lees verder
Lars Toch posing with sword
Lars Toch, onze derde ambassadeur, klaar om het te maken in het schermen

Lars wist zich dit jaar te plaatsen voor het EK en het WK, een uitzonderlijke prestatie voor deze ambassadeur van ons NextGen programma. Hij rijgt in de nationale en internationale kampioenschappen de successen aan elkaar!

Lees verder

“Het is onze ambitie om alle generaties van een familie te adviseren. Daarom willen we ook een brug slaan naar de volgende generaties. Met dit project bouwen we aan die langetermijnrelatie en ondersteunen we de ambitieuze dromen van een aantal (klein)kinderen van onze cliënten.”

Yves Van Laecke, Chief Commercial Officer

 

De kandidatuur van de jonge virtuozen moet aan enkele voorwaarden voldoen om door een externe jury toegelaten te worden. Zo moeten ze muziek op een hoog niveau spelen of een Olympische sport individueel beoefenen en een uitgebreid dossier voorleggen met de resultaten van hun topklassement, het bewijs van de nodige middelen om vooruitgang te blijven boeken, deelname aan wedstrijden of openbare evenementen en een innige band met de bank, via de ouders of grootouders.

“Als familiebankier streeft Nagelmackers ernaar dat elke generatie floreert. Dat engagement gaat verder dan louter een goede ondersteuning bij vermogensopbouw en -beheer. We willen ook de volgende generaties helpen om hun talenten en passies volop te ontplooien. Dat is dan ook het doel van ons NextGen Talent Program.”

Dirk Huybrecht, Head of Marketing & Communication

 

Iedere kandidaat zal aandachtig en aan de hand van objectieve criteria bestudeerd worden. Daarbij wordt onder meer gelet op de samenhang tussen de intrinsieke waarden van de beoefende discipline en die van de bank, maar ook op de manier waarop het jonge talent zijn toekomstige ontwikkeling ziet.

NextGen Talent Program

Kent u iemand die schittert in een sporttak of een buitengewoon muzikaal talent bezit?

Maak kennis met Nagelmackers