Online Banking

NextGen Talent Program

Bij Nagelmackers zijn we ervan overtuigd dat geld pas waarde heeft als het uw dromen kan voeden en uw leven kan verrijken.

Nagelmackers investeert nog meer in het potentieel van de jongere generaties met haar ‘NextGen Talent Program’. Daarmee wil ze de rijzende sterren ondersteunen en helpen hun ambities waar te maken.

Nagelmackers verbindt zich ertoe 10 sport- of muziekbeloftes tussen 12 en 20 jaar te sponsoren. De gezochte ambassadeurs zijn ambitieus en hebben de top bereikt in hun categorie, waarvan de waarden overeenstemmen met die van Nagelmackers.

Hugo Duquaine, eerste ambassadeur en een van de meest beloftevolle mannelijke Belgische golftalenten

De eerste ambassadeur die dit programma geniet, is niemand minder dan Hugo Duquaine, momenteel de rijzende ster van de Belgische golfsport. Andere zeldzame parels, die op een dag ongetwijfeld ook zullen schitteren in hun sportieve of artistieke discipline, zullen hem vervoegen.

Meer info

Jente Hauttekeete, 19-jarige atletiekbelofte, is onze 2de ambassadeur

Hij blinkt nu reeds uit in de zeven- en tienkamp, met een Belgisch record op de zevenkamp bij de U20 en een gouden medaille op de tienkamp op het EK voor Junioren! Ook hij wordt in 2022 ondersteund door ons programma.

Meer info

Lars Toch, onze derde ambassadeur, klaar om het te maken in het schermen

Lars wist zich dit jaar te plaatsen voor het EK en het WK, een uitzonderlijke prestatie voor deze ambassadeur van ons NextGen programma van amper 16. Hij rijgt in de nationale en internationale kampioenschappen de successen aan elkaar!

Meer info

“Het is onze ambitie om alle generaties van een familie te adviseren. Daarom willen we ook een brug slaan naar de volgende generaties. Met dit project bouwen we aan die langetermijnrelatie en ondersteunen we de ambitieuze dromen van een aantal (klein)kinderen van onze cliënten.”

Yves Van Laecke, Chief Commercial Officer

De kandidatuur van de jonge virtuozen moet aan enkele voorwaarden voldoen om door een externe jury toegelaten te worden. Zo moeten ze muziek op een hoog niveau spelen of een Olympische sport individueel beoefenen en een uitgebreid dossier voorleggen met de resultaten van hun topklassement, het bewijs van de nodige middelen om vooruitgang te blijven boeken, deelname aan wedstrijden of openbare evenementen en een innige band met de bank, via de ouders of grootouders.

“Als familiebankier streeft Nagelmackers ernaar dat elke generatie floreert. Dat engagement gaat verder dan louter een goede ondersteuning bij vermogensopbouw en -beheer. We willen ook de volgende generaties helpen om hun talenten en passies volop te ontplooien. Dat is dan ook het doel van ons NextGen Talent Program.”

Bart Beeusaert, directeur Marketing & Communicatie

Iedere kandidaat zal aandachtig en aan de hand van objectieve criteria bestudeerd worden. Daarbij wordt onder meer gelet op de samenhang tussen de intrinsieke waarden van de beoefende discipline en die van de bank, maar ook op de manier waarop het jonge talent zijn toekomstige ontwikkeling ziet.

Indien u meer informatie wenst over het 'NextGen Talent Program' of wilt weten hoe u een aanvraag kunt indienen, neem dan onmiddellijk contact op met uw adviseur of het dichtstbijzijnde verkooppunt.