Online Banking

2 maart 2023

De (eerste) 3 redenen om contact op te nemen met een private banker bij Nagelmackers

Chris Keytsman

Department Head of Private Banking & Wealth Management

Nagelmackers is de oudste bank van België. Onze missie is om de partner te zijn voor families voor de opbouw, het beheer en de bescherming van hun volledige vermogen, van generatie op generatie. Ziehier drie redenen om voor Nagelmackers te kiezen indien u beschikt over 500.000 euro of meer en op zoek bent naar Private Banking-diensten.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Een aanpak van 360 tot 720 graden

Bezit u een aanzienlijk roerend vermogen, maar hebt u de tijd, passie of zin niet om zelf uw portefeuille te beheren? Dan is Private Banking wat u nodig hebt! Doorheen uw leven bieden wij u steeds een globale oplossing voor uw vermogen, aangepast aan uw persoonlijke situatie. Bij Nagelmackers bieden wij u naast vermogensbeheer ook alle andere bankdiensten, zoals het dagelijks beheer van uw financiën, onze kredietoplossingen, zowel op privé als professioneel vlak, alsook onze verzekeringsdiensten. En als kers op de taart: ons team estate planners staat ook klaar om samen met u een stand van zaken te maken van uw vermogen en de optimalisatie ervan. Dankzij deze globale aanpak kunnen we u en uw familie optimaal begeleiden.

Wij staan aan uw zijde

Uiteraard hebben we het met u over cijfers. Maar uw verhaal komt op de eerste plaats. Wilt u vooruitgaan in het leven en zit u boordevol ideeën? Wilt u de komende jaren een tweede verblijf kopen of uw financiële vrijheid behouden na uw pensioen? Wij helpen u uw vermogen in te zetten zodat het aan uw verwachtingen voldoet. Uw private banker zet uw verhaal en uw vermogen namelijk om in een plan op maat en begeleidt u op lange termijn. Onze deskundigen komen daarvoor graag bij u langs of staan klaar in onze verschillende kantoren in België.

Deskundigheid en objectiviteit

Private Banking houdt bij ons in dat we uw vermogen dagelijks beheren en uw beleggingen afstemmen op uw beleggersprofiel, uw financiële doelen, uw verwachtingen op het vlak van duurzaamheid en de actuele marktomstandigheden. Of het nu gaat om ons discretionair of adviserend vermogensbeheer (vanaf een roerend vermogen van 2 miljoen euro), ons investeringscomité kiest instrumenten op basis van strenge en objectieve selectiecriteria zodat ze zo nauw mogelijk aansluiten bij het profiel van onze cliënten. Zo bent u verzekerd van passend en relevant advies.

 

Uiteraard verdienen uw vermogen en uw noden veel meer dan slechts dit artikel om u te overtuigen. De mooiste verhalen beginnen met een eerste stap. Maak daarom kennis met een van onze private bankers: naargelang uw situatie en uw doelen legt hij/zij u nauwgezet uit hoe Nagelmackers u kan helpen.

Maak kennis met een van onze private bankers

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak