Nagelmackers steunt de lancering van de website ConsumentenKredietVoorMorgen.be

07 November 2023 -
Marjorie Hoyaux
Head of Communication, Online & Social Media
Website consumentenkredietvoormorgen

Hun nieuwe website heeft als doel informatie te verstrekken over het belang van consumentenkrediet, en meer specifiek over de cruciale rol die het kan spelen in onze samenleving.

De beroepsvereniging van het Krediet, UPC-BVK, deelvereniging van Febelfin, lanceert een nieuwe website: ConsumentenKredietVoorMorgen.be.

De wereld van vandaag wordt gekenmerkt door de noodzaak om klimaatverandering tegen te gaan en consumentenkrediet kan een centrale rol spelen in deze transitie. Het stelt Belgen in staat om milieuvriendelijkere keuzes te maken, vooral op het gebied van energiezuinige renovaties, minder vervuilende voertuigen en ecologischere huishoudelijke apparaten.

Hun nieuwe website heeft als doel informatie te verstrekken over het belang van consumentenkrediet, en meer specifiek over de cruciale rol die het kan spelen in onze samenleving.

Dankzij consumentenkrediet kan iedereen de kans grijpen om bij te dragen tot een groenere en duurzamere toekomst. Samen kunnen we een samenleving vormen waarin verantwoorde technologieën en praktijken de norm worden, waardoor onze collectieve ecologische voetafdruk wordt verkleind en de planeet wordt gevrijwaard voor toekomstige generaties.

Nagelmackers biedt eveneens een waaier aan duurzame en milieuvriendelijke oplossingen aan. Lees voor meer informatie ons artikel ‘Duurzaamheid is de rode draad in ons investeringsbeheer’ of neem contact op met een van onze adviseurs

Laten we consumenten aanmoedigen, verandering een duw in de rug geven en een duurzame toekomst voor iedereen creëren.


Gerelateerde artikels

Financier de aankoop van uw professionele voertuig Lenen Artikel
29 Augustus 2023

Financier de aankoop van uw professionele voertuig

Mortgage credit Lenen Artikel
07 Februari 2023

Wat is JKP? En wat betekent het voor uw hypothecair krediet?

What should you think about before offering your property for rent? Lenen Artikel
24 Augustus 2022

Waaraan moet u denken voor u uw pand te huur aanbiedt?