Online Banking

De opbouw van uw roerend vermogen

Meer weten over onze beleggingsaanpak en welke voordelen die biedt?

  • U hebt reeds 25.000 euro belegd, maar wilt graag extra begeleiding om uw beleggingsportefeuille uit te bouwen?
  • U hebt een liquide buffer op uw spaarrekening om onverwachte uitgaven op te vangen, maar beschikt daarnaast ook over 75.000 euro of meer waarvoor u een potentieel beter rendement zoekt?
  • U bent houder van een effectenrekening bij een andere bank, maar u krijgt geen advies dat aansluit bij uw financiële doelstellingen of u vindt dat uw portefeuille niet wordt opgevolgd zoals het hoort?
  • U wilt zich niet actief bezighouden met uw beleggingen en vertrouwt daarom liever op een expert?

Herkent u zich in die vragen? Dan bent u bij Nagelmackers aan het juiste adres!

Uw beleggingsadviseur zal u helpen bij het uittekenen van uw beleggingsportefeuille. Hij maakt daarbij gebruik van onze Personal Investment Assistant, kortweg PIA. Een state-of-the-art-software waarin al onze beleggingsexpertise vervat zit die ervoor zorgt dat uw beleggingsadviseur u steeds het meest geschikte voorstel kan doen.

Krijgt u dan enkel robotadvies? Absoluut niet! Het blijft immers mogelijk om binnen de voorgestelde beleggingsportefeuille uw eigen accenten te leggen. Zo kunt u kiezen voor producten die inzetten op duurzaamheid of eerder opteren voor een ‘value’ beheerstijl. Maar ook andere mogelijkheden bieden zich aan …

 

Meer weten over onze beleggingsaanpak en welke voordelen die biedt?

Onze beleggingsaanpak

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak