Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

Alles begint bij u goed te informeren

U vindt waardevolle informatie over verschillende thema’s in de dossiers, flyers, artikels … van onze Estate Planning-specialisten.

Om zo goed mogelijk te voldoen aan uw behoeften, stellen onze specialisten van Estate Planning hun expertise ook te uwer beschikking via verschillende dossiers, flyers, artikels ... Die verschaffen u waardevolle informatie over verschillende thema’s en problematieken die u kunt tegenkomen.

Bekijk ze in deze rubriek.

Veel leesplezier!

Maatschap: inschrijving in het UBO-register en in de KBO

12/2/2019
Elke vennootschap, met inbegrip van de maatschap, moet de uiteindelijke begunstigden registreren in het UBO-register. Aanvankelijk was de deadline daarvoor 31 maart 2019, maar dit werd recentelijk verlengd tot 30 september 2019. De gegevens zullen elk jaar opnieuw bevestigd moeten worden.

Lees meer

De grote lijnen van het nieuwe huwelijksvermogensrecht

De grote lijnen van het nieuwe huwelijksvermogensrecht

De aanpassingen aan het huwelijksvermogensrecht moeten zorgen voor meer duidelijkheid, solidariteit en rechtszekerheid. In dit gratis dossier lichten we de belangrijkste wijzigingen voor u toe.

Download het dossier.

Wilt u ook graag kennismaken met Nagelmackers Private Banking? Maak een afspraak in een van onze kantoren of in een van onze Centers. We heten u van harte welkom!

Maak een afspraak