Online Banking

Spaar- en beleggingsoplossingen

Bezit uw onderneming tijdelijke geldreserves? Maximaliseer het rendement van deze activa. Ontdek ook onze fiscale oplossingen om niet meer belastingen te betalen dan nodig.

Maak een afspraak online

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een langetermijnstrategie op .

Maak een afspraak

Thesaurie- en beleggingsoplossingen

Dankzij een sterke liquiditeitspositie zal uw onderneming altijd in staat zijn om zijn financiële deadlines te halen, op korte en lange termijn. Door efficiënte beheerstechnieken te gebruiken, kunt u liquiditeitsrisico's voorkomen, geblokkeerde kasmiddelen in uw bedrijfscyclus vrijmaken en het rendement op uw kasoverschotten maximaliseren.

Nagelmackers beschikt over verschillende financierings- en beleggingsoplossingen voor uw onderneming … Uw business banker helpt u graag de ideale combinatie te vinden tussen kasrekeningen en beleggingen, en optimaliseert daarbij uw liquiditeitssituatie om een maximaal rendement te genereren.

Fiscale oplossingen

Uw zaken bloeien? Des te beter! Maar hoe weet u zeker dat u niet meer belastingen betaalt dan nodig? En hoe kunt u uw salaris en sociale voordelen optimaliseren?

Onze specialisten helpen u graag de beste oplossing te vinden om uw inspanningen maximaal te laten opbrengen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Tax Shelter of opties?

 

De informatie op deze pagina houdt geen rekening met de financiële situatie, de kennis en de beleggingsdoelstellingen eigen aan elke belegger. Elke potentiële belegger wordt daarom uitgenodigd bijkomende informatie in te winnen bij zijn Nagelmackers-adviseur.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak