Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

Gestructureerde obligaties

Met kapitaalbescherming op vervaldag

Gestructureerde obligaties zorgen doorgaans voor een goed evenwicht tussen bescherming en groei, wat belangrijk is met het oog op een gediversifieerd roerend vermogen: De meeste gestructureerde obligaties bieden kapitaalbescherming op de vervaldag. Het rendement van gestructureerde obligaties is meestal niet gewaarborgd en hangt af van de financiële markten (bijvoorbeeld van de prestaties van een beursindex, van een aandelenkorf, van de evolutie van de interestvoeten …)

Maak een afspraak online

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een langetermijnstrategie op .

Maak een afspraak

Aangezien hun rendement afkomstig is van afgeleide instrumenten zoals opties, swaps … richten deze financiële instrumenten zich hoofdzakelijk tot beleggers die voldoende kennis en ervaring hebben in dat soort beleggingen en die een beleggersprofiel hebben dat dit type belegging toelaat.

Er bestaan gestructureerde obligaties zonder kapitaalbescherming op vervaldag maar met een hoger potentieel rendement: deze beleggingen hebben wel meer weg van afgeleide instrumenten dan van obligaties.

Van 20 juni 2019 tot 13 september 2019 (behalve in geval van vervroegde beëindiging)

Natixis (FR) Euronext® Climate Orientation Priority 50 Auto-Callable Note

Volgt het rendement van de Euronext® Climate Orientation Priority 50 Equal Weight Excess Return¹ (hierna ‘de index’).

U zoekt een belegging die de ontwikkeling volgt van een vernieuwende aandelenindex die is samengesteld uit een selectie van ondernemingen waarvan Euronext® heeft vastgesteld dat ze inspanningen leveren om hun koolstofvoetafdruk beter te beheren en een lagere historische volatiliteit² vertonen (in vergelijking met de andere ondernemingen die deel uitmaken van de index Euronext Climate Europe³, het beginuniversum van de index), en u wenst te beschikken over het recht tot terugbetaling van 100% van uw beginkapitaal op de vervaldatum (exclusief kosten⁶ en belastingen en behoudens faillissement of risico op faillissement van Natixis)? Dat kan!

Meer weten

¹ Zie de beschrijving op pagina 3 en 4 van de verkoopbrochure.
² De volatiliteit verwijst naar de omvang van schommelingen van de index in het verleden. De volatiliteit weerspiegelt de mate waarin de koers van een aandeel, een fonds of een index over een bepaalde periode wijzigt, zowel op- als neerwaarts. Hoe sterker de koers van een financieel actief dus schommelt, hoe hoger de volatiliteit ervan. De historische volatiliteit van een actief kan een indicator zijn van het risiconiveau dat met dat actief gepaard gaat.
³ Informatie over de Index kan worden geraadpleegd op de website: www.euronext.com.
⁶ Exclusief instapkosten van maximaal 2,00%. Raadpleeg de 'Voornaamste financiële kenmerken', hoofdstuk Kosten en vergoedingen’ op pagina 10 van de verkoopbrochure.

 

Documentatie en koersen van gestructureerde producten met kapitaalbescherming op vervaldag verdeeld door Nagelmackers:

BNP Paribas Insurance

Goldman Sachs International (UK):

Nagelmackers CODEIS Securities S.A. (LU):

Natixis (FR):

Société Générale SA:

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak