Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

Gestructureerde obligaties

Met kapitaalbescherming op vervaldag

Gestructureerde obligaties zorgen doorgaans voor een goed evenwicht tussen bescherming en groei, wat belangrijk is met het oog op een gediversifieerd roerend vermogen: De meeste gestructureerde obligaties bieden kapitaalbescherming op de vervaldag. Het rendement van gestructureerde obligaties is meestal niet gewaarborgd en hangt af van de financiële markten (bijvoorbeeld van de prestaties van een beursindex, van een aandelenkorf, van de evolutie van de interestvoeten …)

Maak een afspraak online

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een langetermijnstrategie op .

Maak een afspraak

Aangezien hun rendement afkomstig is van afgeleide instrumenten zoals opties, swaps … richten deze financiële instrumenten zich hoofdzakelijk tot beleggers die voldoende kennis en ervaring hebben in dat soort beleggingen en die een beleggersprofiel hebben dat dit type belegging toelaat.

Er bestaan gestructureerde obligaties zonder kapitaalbescherming op vervaldag maar met een hoger potentieel rendement: deze beleggingen hebben wel meer weg van afgeleide instrumenten dan van obligaties.

 

Van 4 februari tot 29 maart 2019 (behoudens vervroegde afsluiting)

Goldman Sachs International (UK) Auto-Callable MSCI World ESG Note 2027

Volg de prestatie van de MSCI World ESG Yield Select Variance Price (EUR) Index

U bent op zoek naar een belegging die zich richt tot beleggers die op zoek zijn naar een oplossing om hun investeringen te diversifiëren. Dat kan! Er werd voor deze onderliggende waarde gekozen om te anticiperen op de trend naar duurzaamheid binnen bedrijven. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol bij het maken van investeringsbeslissingen en dit product is indirect gekoppeld aan een potentiële stijging van deze duurzame bedrijven. 

Meer weten

 

Documentatie en koersen van gestructureerde producten met kapitaalbescherming op vervaldag verdeeld door Nagelmackers:

Goldman Sachs International (UK):

Nagelmackers CODEIS Securities S.A. (LU):

Natixis (FR):

Société Générale SA:

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak