Uw toekomst in goede handen

U wilt na jarenlang hard werken uw vermogen vooral veilig stellen? U wilt ook na uw pensioen de nodige financiële vrijheid behouden? Of u denkt na over successieplanning nu uw kinderen op eigen benen staan?

 An elderly couple shares smiles and glances at each other as they enjoy a trip together, cruising in their car and cherishing the moments of companionship.

Baken uw grenzen af

Bij het beheer van uw vermogen is het erg belangrijk dat u de grenzen aanduidt van het risico dat u wenst te nemen. Bent u bereid een bepaald risico te nemen met het oog op een hoger rendement? Of verkiest u bescherming van uw kapitaal in ruil voor een meer bescheiden, maar wel gewaarborgd rendement? Wellicht is het een mix van beide. 

Onze adviseur stelt u de nodige vragen zodat u steeds die investeringen kiest die aansluiten bij uw beleggersprofiel en -temperament.

Kies een plan dat uw vermogen beschermt

U hebt al een mooi vermogen opgebouwd en wilt graag nog volop van het leven genieten, ook na uw pensioen. Anderzijds vindt u het ook belangrijk een deel van dat vermogen op een voordelige manier aan uw naasten na te laten. U wilt vooral uw kapitaal beschermen, maar bent toch ook bereid een berekend risico te nemen met het oog op de verdere groei van uw vermogen.

In dat geval zal uw vermogensplan voornamelijk ingevuld worden met defensieve producten, aangevuld met enkele dynamische producten. Uw risico-appetijt en beleggersprofiel zullen aangeven welk type beleggingsproducten het best in uw vermogensplan passen.

Uw adviseur licht u graag ons gamma sparen & beleggen toe zodat uw vermogensplan naadloos aansluit bij uw doelstellingen.

Maak een afspraak

Wat is uw doelstelling?

Maak kennis met Nagelmackers