Online Banking

Private Banking

Een groter roerend vermogen is vaak complexer en vraagt extra aandacht. Omdat elk vermogen zijn eigen verhaal heeft, bepaalt u vanaf een vermogen van 500.000 euro zelf de manier waarop uw vermogen beheerd wordt.

Bij Nagelmackers nemen wij uw verhaal persoonlijk, en ook uw vermogen. Hoe groter dat vermogen, hoe complexer het vaak is. Maar ook hoe meer mogelijkheden u hebt. Samen zoeken we uit bij welke aanpak u zich het beste voelt.

Uw persoonlijke private banker

Uw private banker leidt alles in goede banen. Met de ondersteuning van de Personal Investment Assistant brengt hij uw verhaal en uw vermogen in kaart. Hij reikt verschillende scenario’s aan om uw vermogen te beheren en te doen groeien.

Indien nodig brengt hij u in contact met onze specialisten van Estate Planning , zodat u alle fiscale en juridische mogelijkheden kent om uw vermogen te beschermen en eventueel over te dragen.

Eenvoud en transparantie

Omdat vertrouwen essentieel is om een goede relatie op te bouwen op lange termijn, streven we zoveel mogelijk naar transparantie. In onze communicatie, in de selectie van de bouwstenen voor uw portefeuille en ook in onze kostenstructuur. Zo is voor ons discretionair vemogensbeheer een all-inclusive tariefformule van toepassing, waardoor u een globale vergoeding betaalt voor het professionele beheer van uw vermogen.

Uw vermogen in ervaren handen

U beschikt over een mooi vermogen, maar hebt niet de tijd of de zin om zelf uw portefeuille te beheren? Discretionair vermogensbeheer biedt u gemoedsrust en gebruiksgemak. Een team van professionele beheerders bouwt uw portefeuille zorgvuldig op en beheert hem met kennis van zaken.

Ontdek alles over discretionair beheer

Vermogensbeheer op uw maat

Uw wensen, plannen en doelstellingen zijn steeds de leidraad voor ons vermogensbeheer. Uw private banker luistert naar uw ambities, wensen en plannen en gidst u doorheen de verschillende mogelijkheden.

Kies de oplossing die bij u past.

Een rode loper voor uw vermogen

Vanaf een vermogen van 4 miljoen euro geniet u van een persoonlijk vermogensbeheer op maat.

Alles over het Family Wealth Office

Wat is het voordeel van Private Banking?

 • Ambitie om te groeien

  U wilt vooruit in het leven en zit boordevol plannen? U droomt ervan binnen enkele jaren een vakantiehuis te kopen? U timmert hard aan de weg en wilt daar later de vruchten van plukken?

  Ik wil meer bereiken met mijn vermogen

   

 • Uw toekomst in goede handen

  U wilt na jarenlang hard werken uw vermogen vooral veilig stellen? U wilt ook na uw pensioen de nodige financiële vrijheid behouden? Of u denkt na over successieplanning nu uw kinderen op eigen benen staan?

  Ik wil zekerheid over mijn vermogen

Mobile Banking

Voortaan geeft de app Mobile Banking u een volledig inzicht in uw Private Banking-portefeuille en zijn rendement.

UW PRIVATE BANKING-PORTEFEUILLE ONLINE

In één oogopslag hebt u een duidelijk overzicht van uw portefeuille.

Meer weten

Wilt u ook graag kennismaken met Nagelmackers Private Banking? Vraag hier uw kennismakingsgesprek aan. We heten u van harte welkom!

Maak een afspraak