Maak een afspraak

3 juli 2020

Wees Mobile, ook op vakantie!

Marjorie Hoyaux

Teamleader Copywriting & Design

Na deze maandenlange lockdown hebt u beslist om andere oorden op te zoeken en een paar dagen op vakantie te gaan … De checklist met uw laatste voorbereidingen is afgevinkt. Maar misschien hebt u toch iets over het hoofd gezien: uw bankzaken. Ach, u hoeft zich geen zorgen te maken. Download simpelweg onze gratis Mobile Banking-app (mocht u die nog niet hebben). Daarmee kunt u vanop uw smartphone uw rekeningen blijven raadplegen en transacties uitvoeren, waar en wanneer u maar wilt. En dat is niet alles ...

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naast tal van andere functies, kunt u op vakantie uw Mobile Banking gebruiken om …  

Uw kaarten te beheren

Standaard kunt u uw debetkaart overal in Europa en uw kredietkaart overal ter wereld gebruiken. Als u deze functies wilt wijzigen, kunt u via uw Mobile Banking:

  • het gebruik van uw debetkaart beperken tot België;
  • het gebruik van uw debetkaart gedurende maximaal 6 maanden uitbreiden naar overal ter wereld;
  • het gebruik van uw kredietkaart beperken tot België of Europa. 

Als u denkt dat u het slachtoffer bent van fraude, kunt u in één klik uw Online en Mobile Banking-abonnement blokkeren.

In geval van diefstal of verlies van uw debet- of kredietkaart, belt u zo snel mogelijk Card Stop op het nummer +32 70 344 344 (24 op 24 en 7 op 7 bereikbaar). Verlies geen tijd door dit nummer te beginnen opzoeken, u vindt het makkelijk terug in uw Mobile Banking.

Uw rekeningen en uw budget op te volgen

Wilt u weten hoeveel u al hebt uitgegeven? Dankzij uw Mobile Banking blijft u op elk moment op de hoogte van uw saldo en de bewegingen op uw rekeningen. U kunt ook de lopende uitgaven op uw kredietkaart raadplegen. Gedaan met onaangename verrassingen wanneer u thuiskomt …

Betalingen uit te voeren

Wilt u uw huur betalen of moet u nog een vriend terugbetalen? Het is mogelijk vanaf dankzij uw Mobile Banking. U kunt ook uw gewoonlijke overschrijvingen uitvoeren, online aankopen … 

Uw adviseur te contacteren

Zit u met een vraag, een technisch probleem, of wilt u graag een afspraak zodra u terug thuis bent? U kunt gemakkelijk uw adviseur contacteren of een beroep doen op de technische ondersteuning dankzij een beveiligd berichtensysteem in Mobile Banking. 

En dat gaat nog gemakkelijker met itsme®!

U hebt geen kaartlezer meer nodig: dankzij itsme® kunt u heel eenvoudig begunstigden opslaan en uw wachtwoord wijzigen. Uw abonnement kan bovendien geactiveerd worden via itsme.

 

Wilt u alle functies in Mobile Banking ontdekken of weten hoe u de app downloadt? 

Meer info

 

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak