Online Banking

6 juli 2021

itsme®: een app met toekomst!

Stephanie Smets

Copywriter

Wist u dat er vandaag al meer dan drie miljoen Belgen itsme® gebruiken? En dat bijna 30% van de Online & Mobile Banking-gebruikers bij Nagelmackers die app bezigen? Het moet gezegd: de app is uiterst handig! Dankzij itsme® hebt u namelijk geen kaartlezer meer nodig voor uw digitale transacties. Maar er zijn nog andere voordelen … We zetten ze voor u op een rijtje.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Eenvoudig en handig

  • Voor uw bankverrichtingen …

Zoals net vermeld, kunt u met de gratis applicatie itsme® en uw smartphone in alle veiligheid Online & Mobile Banking gebruiken zonder kaart of kaartlezer. Dankzij itsme® kunt u zich namelijk identificeren en transacties ondertekenen met uw smartphone en een 5-cijferige code of uw digitale vingerafdruk/gezichtsherkenning (indien u kiest voor die soorten identificatie). Die waslijst aan wachtwoorden en gebruikersnamen is niet langer nodig! Handig toch?

  • … maar ook heel wat andere zaken!

Maar daar blijft het niet bij: met itsme® meldt u zich bovendien aan op de meeste federale websites (zoals Taks-on-web en myhealthviewer) en bij vele andere grote bedrijven. Een app met toekomst dus.

Snel

U kunt zich uiterst snel aanmelden, waardoor u tijd bespaart …

Veilig en betrouwbaar

Uw gegevens zijn uitermate beveiligd. Zo kan uw identiteit slechts op één toestel geïnstalleerd worden. Eenmaal uw itsme®-account aangemaakt is op uw smartphone, kunnen fraudeurs uw identiteit niet meer ‘stelen’.

U krijgt in itsme® ook de detailinformatie te zien van wat u aan het ondertekenen bent. Wanneer u een actie moet goedkeuren in de itsme®-app, krijgt u namelijk steeds een precieze omschrijving van de actie die u ondertekent. Nog een tikkeltje veiliger dus!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak