Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

15 mei 2018

De voordelen van uw Mastercard®

Marjorie Hoyaux

Auteur

Met een kredietkaart kunt u zowat overal ter wereld op elk moment betalen. Handig met de vakantie voor de deur. Bovendien zijn aan uw Nagelmackers Mastercard-kredietkaart een aantal verzekeringen verbonden van Allianz Global Assistance. Die kunnen zeer nuttig zijn als u op reis bent.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Verzekeringen die van pas komen …

Concreet biedt uw Mastercard-kredietkaart onder meer volgende verzekeringsvoordelen.

Let op: de dekkingen verschillen naargelang het type Mastercard. Lees hier alle details en voorwaarden van de verzekeringen verbonden aan uw kredietkaart.

 • Reisannulatie. Kunt u niet vertrekken? U wordt vergoed als u minstens 50% van uw reis met uw Mastercard Platinum betaalde.
 • Annulatie tickets. U moet afhaken voor een sportief of cultureel evenement dat u betaalde met uw Mastercard Gold of Platinum? De ticketprijs wordt terugbetaald.
 • Vrijstelling bij schade aan een huurvoertuig. Het voertuig dat u in het buitenland met uw Mastercard Gold of Platinum huurde, raakte betrokken in een ongeval of werd gestolen? De vrijstelling wordt ten laste genomen.
 • Diverse verzekeringen bij aankopen online of in een winkel.
 • Meerdere voordelen tijdens uw reizen naar grote steden (www.priceless.com) en naar Disneyland Parijs.
 • Verschillende andere reisverzekeringen (vluchtvertraging, bagagediefstal …).

De terugbetalingen en tenlastenemingen zijn onderworpen aan de voorwaarden en modaliteiten die in het verzekeringscontract vastgelegd zijn.

… en die u kortingen en voordelen opleveren!

Dankzij uw Mastercard® kunt u ook heel wat besparen! U geniet talrijke kortingen en voordelen bij drie gerenommeerde partners:

 • Hotels.com biedt u tot 10% korting op het merendeel van haar hotels.
 • IHG biedt u tot 30% korting op het merendeel van haar hotels.
 • Hertz biedt u tot 15% korting op haar huurauto’s.

Hoe geniet u deze voordelen?

Heel eenvoudig. Ga naar de site van één van deze partners, maak uw selectie en volg de instructies om - dankzij uw Mastercard® - deze exclusieve voordelen te genieten. Uw korting wordt automatisch verrekend.

Actievoorwaarden

 • Hotels.com: deze actie loopt tot 31/12/2018 voor een verblijf tot 31/03/2019.
 • IHG: deze actie loopt tot 31/03/2019 voor een verblijf tot 31/12/2019. 
 • Hertz: deze actie loopt tot 31/12/2018.
   

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak