Online Banking

15 mei 2018

De voordelen van uw Mastercard®

Marjorie Hoyaux

Teamleader Copywriting & Design

Met een kredietkaart kunt u zowat overal ter wereld op elk moment betalen. Handig met de vakantie voor de deur. Bovendien zijn aan uw Nagelmackers Mastercard-kredietkaart een aantal verzekeringen verbonden van Allianz Global Assistance. Die kunnen zeer nuttig zijn als u op reis bent.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Verzekeringen die van pas komen …

Concreet biedt uw Mastercard-kredietkaart onder meer volgende verzekeringsvoordelen.

Let op: de dekkingen verschillen naargelang het type Mastercard. Lees hier alle details en voorwaarden van de verzekeringen verbonden aan uw kredietkaart.

 • Reisannulatie. Kunt u niet vertrekken? U wordt vergoed als u minstens 50% van uw reis met uw Mastercard Platinum betaalde.
 • Annulatie tickets. U moet afhaken voor een sportief of cultureel evenement dat u betaalde met uw Mastercard Gold of Platinum? De ticketprijs wordt terugbetaald.
 • Vrijstelling bij schade aan een huurvoertuig. Het voertuig dat u in het buitenland met uw Mastercard Gold of Platinum huurde, raakte betrokken in een ongeval of werd gestolen? De vrijstelling wordt ten laste genomen.
 • Diverse verzekeringen bij aankopen online of in een winkel.
 • Meerdere voordelen tijdens uw reizen naar grote steden (www.priceless.com) en naar Disneyland Parijs.
 • Verschillende andere reisverzekeringen (vluchtvertraging, bagagediefstal …).

De terugbetalingen en tenlastenemingen zijn onderworpen aan de voorwaarden en modaliteiten die in het verzekeringscontract vastgelegd zijn.

… en die u kortingen en voordelen opleveren!

Dankzij uw Mastercard® kunt u ook heel wat besparen! U geniet talrijke kortingen en voordelen bij drie gerenommeerde partners:

 • Hotels.com biedt u tot 10% korting op het merendeel van haar hotels.
 • IHG biedt u tot 30% korting op het merendeel van haar hotels.
 • Hertz biedt u tot 15% korting op haar huurauto’s.

Hoe geniet u deze voordelen?

Heel eenvoudig. Ga naar de site van één van deze partners, maak uw selectie en volg de instructies om - dankzij uw Mastercard® - deze exclusieve voordelen te genieten. Uw korting wordt automatisch verrekend.

Actievoorwaarden

 • Hotels.com: deze actie loopt tot 31/12/2018 voor een verblijf tot 31/03/2019.
 • IHG: deze actie loopt tot 31/03/2019 voor een verblijf tot 31/12/2019. 
 • Hertz: deze actie loopt tot 31/12/2018.
   

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak