Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

27 oktober 2017

De Bancontact app vanaf nu contactless

Laurent Joly

Product Manager

Vanaf 23 oktober werkt de Bancontact-App contactloos. Dit wil zeggen dat binnen bepaalde limieten geen pin-code meer zal moeten ingegeven worden.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Het principe is simpel. U moet uw smartphone in de buurt van een terminal houden die compatibel is voor contactloze betalingen (vanaf 01/01/2018 zullen alle terminals verplicht contactloos zijn). De applicatie moet daarom niet open staan en er is geen internetverbinding voor nodig. De cliënt krijgt een scherm waarop het bedrag van de aankoop komt en die moet hij dan valideren. Hij hoeft dus geen geheime code in te voeren.

Voor de veiligheid worden volgende maxima ingezet. Boven deze maxima moet de geheime pin-code steeds opnieuw ingegeven worden:

  • Max per transactie = € 25
  • Cumulatief Max = € 50
  • Maximum 5 transacties

Android-smartphones die beschikken over de NFC-technologie zullen automatisch overschakelen naar de contactloze app (cliënt hoeft hier niets voor te doen).

Voor alle andere gebruikers (Apple, Microsoft, oudere Android-smartphones) blijft alles bij het oude.

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak