Online Banking

Onze aanpak

U wilt beschermen wat u het meest dierbaar is: uw gezin, uw vermogen, uw onderneming … Dat is volstrekt normaal!

U kunt daarbij op uw Nagelmackers-adviseur rekenen om u te gidsen en bij te staan. Hij luistert eerst naar uw verhaal zodat hij uw huidige situatie kan analyseren en uw verwachtingen, doelen en projecten die u nauw aan het hart liggen in kaart kan brengen. Tijdens een persoonlijk gesprek licht uw adviseur u vervolgens de oplossingen toe om uw doelen te bereiken. En gemoedsrust bij iedere bekommernis staat daarbij centraal, zowel vandaag als morgen!

Uiteraard zal hij u ook bijstaan bij iedere fase in uw leven.

 

U bent op zoek naar …

 • Een aanpak op maat?
  U staat steeds centraal in onze aanpak: uw adviseur houdt rekening met uw persoonlijke situatie.
 • Een volledig vermogensbeheer?
  Wij bieden u een allesomvattende oplossing voor uw vermogen, zowel privé als professioneel.
 • Expertise?
  Als oudste bank van België beschikt Nagelmackers over een uitgebreide expertise in vermogensopbouw, -beheer en -bescherming.

Stabiliteit?

Met haar bijna 275 jaar ervaring bood Nagelmackers al aan vele crisissen het hoofd. De bank staat voor financiële stabiliteit en betrouwbaarheid.

 • Een bank voor de hele familie?
  Nagelmackers houdt rekening met al uw gezinsleden om de toekomst van uw familievermogen veilig te stellen.
 • Geavanceerde tools om uw financiën te beheren?
  Dankzij onze moderne en goed ontwikkelde digitale aanpak, kunt u gebruikmaken van onze performante Online & Mobile Banking, beleggingsadvies op afstand …
 • Stabiliteit?
  Met haar bijna 275 jaar ervaring bood Nagelmackers al aan vele crisissen het hoofd. De bank staat voor financiële stabiliteit en betrouwbaarheid.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak