Online Banking

Onze aanpak

U wilt beschermen wat u het meest dierbaar is: uw gezin, uw vermogen, uw onderneming … Dat is volstrekt normaal!

U kunt daarbij op uw Nagelmackers-adviseur rekenen om u te gidsen en bij te staan. Hij luistert eerst naar uw verhaal zodat hij uw huidige situatie kan analyseren en uw verwachtingen, doelen en projecten die u nauw aan het hart liggen in kaart kan brengen. Tijdens een persoonlijk gesprek licht uw adviseur u vervolgens de oplossingen toe om uw doelen te bereiken. En gemoedsrust bij iedere bekommernis staat daarbij centraal, zowel vandaag als morgen!

Uiteraard zal hij u ook bijstaan bij iedere fase in uw leven.

 

U bent op zoek naar …

 • Een aanpak op maat?
  U staat steeds centraal in onze aanpak: uw adviseur houdt rekening met uw persoonlijke situatie.
 • Een volledig vermogensbeheer?
  Wij bieden u een allesomvattende oplossing voor uw vermogen, zowel privé als professioneel.
 • Expertise?
  Als oudste bank van België beschikt Nagelmackers over een uitgebreide expertise in vermogensopbouw, -beheer en -bescherming.

Stabiliteit?

Met haar bijna 275 jaar ervaring bood Nagelmackers al aan vele crisissen het hoofd. De bank staat voor financiële stabiliteit en betrouwbaarheid.

 • Een bank voor de hele familie?
  Nagelmackers houdt rekening met al uw gezinsleden om de toekomst van uw familievermogen veilig te stellen.
 • Geavanceerde tools om uw financiën te beheren?
  Dankzij onze moderne en goed ontwikkelde digitale aanpak, kunt u gebruikmaken van onze performante Online & Mobile Banking, beleggingsadvies op afstand …
 • Stabiliteit?
  Met haar 275 jaar ervaring bood Nagelmackers al aan vele crisissen het hoofd. De bank staat voor financiële stabiliteit en betrouwbaarheid.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak