Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

Hoe teken ik in op een eenmalige belegging in fondsen of een periodiek beleggingsplan?

In de categorie Online Banking.

Via Mijn beleggingen > Mijn portefeuille > + Een belegging toevoegen > Beleggingsfondsen > Bekijken krijgt u een overzicht van de mogelijke beleggingen in fondsen: eenmalig intekenen op aandelenfondsen, op obligatiefondsen of op dakfondsen, of intekenen op een beleggingsplan.

Klik op Bekijken voor meer informatie over de (categorie van) belegging(en) waarop u eventueel wenst in te schrijven.

Eens u uw gewenst product hebt gekozen voor de eenmalige inschrijving of het beleggingsplan, klikt u op Intekenen. Vervolgens vult u een aantal gegevens in.

Klik op Volgende, waarna u een raming krijgt van het te debiteren bedrag op de rekening. Deze berekening is slechts een schatting, gebaseerd op de laatst gekende koers van het beleggingsfonds. U kunt hierna nog steeds uw gegevens wijzigen via de knop Wijzigen alvorens uw keuze te Ondertekenen.

Staat uw keuze vast? Dan aanvaardt u de Acceptatievoorwaarden en klikt u onderaan de pagina op Ondertekenen. Vervolgens dient u enkel nog uw keuze te bevestigen met uw bankkaart en kaartlezer. Ten slotte krijgt u een bevestigingsboodschap.

Andere vragen in deze categorie

Naar het FAQ overzicht