Maak een afspraak

Online woonkrediet

Met het juiste krediet worden uw vastgoedplannen concreet. Wij begeleiden u stap voor stap bij het vinden van een krediet dat perfect past bij uw project.

Simuleer uw woonkrediet

Een krediet voor elk project

Een eerste krediet afsluiten, is een grote stap en roept heel wat vragen op. Ging u ooit al een krediet aan, dan weet u dat het belangrijk is u grondig te informeren.

Wat ook uw plannen zijn, bij Nagelmackers bent u welkom. Samen zoeken we naar een haalbare kredietoplossing die bij uw project past. Tijdens dit traject mag u bij elke stap rekenen op onze begeleiding en advies.

U koopt voor het eerst een woning?

Als u voor het eerst een woning koopt en daarvoor een krediet afsluit, moet u bij heel wat zaken stilstaan.

Hieronder beantwoorden we enkele essentiële vragen, maar aarzel niet om ons te contacteren indien u meer informatie wenst.

  1. Waarop moet ik letten bij het kopen van een woning?
  2. Hoe stel ik een budget op?
  3. Waar vind ik mijn droomwoning?
  4. Welke type woonkrediet kies ik best?
  5. Welk bedrag kan ik lenen?

Meer Info

U hebt al eens een woning gekocht?

Als u al eens een woning kocht, weet u dat er heel wat bij komt kijken. Toch rijzen er zeker nog vragen waarop wij u graag een antwoord geven. Aarzel niet om ons te contacteren als u bijkomende informatie wenst.

  1. Hoe weet ik of ik het beste kredietaanbod krijg?
  2. Waarom kan ik Nagelmackers vertrouwen voor mijn krediet?
  3. Welke fiscaliteit is van toepassing als ik een hypothecair krediet afsluit in 2018?
  4. Wat gebeurt er nadat ik mijn kredietaanvraag online heb ingediend?
  5. Kan ik mij de woning die me interesseert veroorloven?

Meer Info

Simuleer uw woonkrediet*    

U hebt uw droomwoning gevonden, maar wat gaat deze droom u maandelijks kosten?

Welk bedrag kan ik lenen?

Kent u de aankoopprijs van de woning? Ontdek hoeveel u bij benadering maandelijks moet afbetalen.

 

Weet u hoeveel u maandelijks wenst te besteden aan uw woning? Kom te weten hoeveel u in dat geval kunt lenen.
 

Snelle simulatie starten

In 1 min. krijgt u een resultaat.

Simuleer uw woonkrediet

U doorloopt verschillende stappen en krijgt voor uw persoonlijk project een gedetailleerd beeld van uw woonkrediet. 

Indien u meer dan 300.000 euro wenst te lenen, gelieve contact op te nemen met één van onze adviseurs. Hij of zij helpt u met plezier een oplossing te kiezen die perfect aansluit bij uw project.

Simulatie starten

In 5 min. krijgt u een resultaat.

Een bewaard project hernemen? Verdergaan

*Hypothecair krediet met onroerende bestemming, met vaste rente over de hele looptijd en gewaarborgd door een hypotheek ter waarde van het geleende bedrag.
 Kredietgever: Bank Nagelmackers nv - BE 0404.140.107 - Sterrenkundelaan 23, 1210 Brussel.

Waarom Nagelmackers?

Een mix van traditie en moderniteit

Nagelmackers is een bank met een lange traditie, en die koesteren we met veel trots. Als erfgenamen van Bank Nagelmackers 1747, de oudste bank van België, zit vermogensbeheer in onze genen. Dankzij onze sterke Chinese aandeelhouder Anbang Belgium Holding is de naam vandaag terug, moderner en aangepast aan de huidige verwachtingen.

Nagelmackers is een bank die zich voluit richt op de toekomst. Een state-of-the-art website, performante Online en Mobile Banking, digitale communicatie, onze beleggingstool PIA en uiteraard onze gloednieuwe eHomeLoan. Nieuwe technologieën bieden een grote meerwaarde, maar een persoonlijk gesprek blijft het hart van onze aanpak.

Elke droom verdient een goed plan
Als bank zijn wij van mening dat geld pas echt waardevol wordt wanneer het uw dromen dient en uw leven verrijkt. Wij luisteren naar uw verhaal. Samen vertalen we dat verhaal naar een ernstig vermogensplan. Want een droom zonder plan, blijft maar een wens.

Omdat uw dromen en het vermogen dat u daarvoor nodig hebt erg persoonlijk zijn, is onze dienstverlening dat ook. Bij Nagelmackers heeft elke cliënt een adviseur als contactpersoon. Die luistert, analyseert en licht de verschillende mogelijkheden toe. In nauw overleg komt een persoonlijk plan tot stand dat geleidelijk aan verder ingevuld wordt. Onze beleggingstool PIA ondersteunt deze benadering perfect. Deze unieke aanpak combineert een krachtig IT-programma met de kennis van onze adviseurs.

Oplossingen op maat
Nagelmackers biedt een breed gamma financiële diensten aan, zoals dagelijks bankieren, maar ook goed uitgewerkte krediet-, spaar- en beleggingsoplossingen. Naargelang uw noden hebt u toegang tot een uitgebreid netwerk van specialisten: private bankers, asset managers, wealth managers, macro-economisten, fiscalisten, estate planners, juristen, financiële analisten …