Woonkrediet

Voor uw woonplannen

Uw financieel routeplan

Waar wilt u naartoe, waar staat u vandaag en welke route volgt u best? De Financiële Routeplanner helpt u en uw adviseur om alles in kaart te brengen. Het resultaat is een persoonlijk vermogensplan dat u naar uw eindbestemming leidt.

Lees verder

  • U hebt de keuze uit verschillende terugbetalingsformules, u kunt kiezen voor vaste mensualiteiten, waarbij u uw woonkrediet afbetaalt door elke maand een vast bedrag te betalen of u kiest voor vaste kapitaalaflossingen door een variabel bedrag te betalen dat geleidelijk afneemt.
  • U kunt opteren voor een aflossingsvrij krediet op vaste termijn zonder kapitaalaflossingen. Dan betaalt u maandelijks alleen interesten op het ontleende bedrag en betaalt u op eindvervaldag het kapitaal met eigen middelen terug.
  • Is uw woonkrediet of hypothecaire lening fiscaal aftrekbaar? Uw Nagelmackers-adviseur staat klaar om u advies te geven en u een simulatie van uw woonkrediet voor te stellen.

 

Prospectus Woonkrediet

Hebt u plannen om een huis of een appartement te kopen, te laten bouwen of te renoveren?
In deze prospectus vindt u alle essentiële informatie over het hypothecair krediet, ook wel woonkrediet genoemd.

Download de prospectus

 

Wat is uw doel? Kom er eens over praten met uw Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een financieel routeplan op dat u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak