Woonkrediet

Voor uw woonplannen

Uw financieel routeplan

Waar wilt u naartoe, waar staat u vandaag en welke route volgt u best? De Financiële Routeplanner helpt u en uw adviseur om alles in kaart te brengen. Het resultaat is een persoonlijk vermogensplan dat u naar uw eindbestemming leidt.

Lees verder

  • U hebt de keuze uit verschillende terugbetalingsformules, u kunt kiezen voor vaste mensualiteiten, waarbij u uw woonkrediet afbetaalt door elke maand een vast bedrag te betalen of u kiest voor vaste kapitaalaflossingen door een variabel bedrag te betalen dat geleidelijk afneemt.
  • U kunt opteren voor een aflossingsvrij krediet op vaste termijn zonder kapitaalaflossingen. Dan betaalt u maandelijks alleen interesten op het ontleende bedrag en betaalt u op eindvervaldag het kapitaal met eigen middelen terug.
  • Is uw woonkrediet of hypothecaire lening fiscaal aftrekbaar? Uw Nagelmackers-adviseur staat klaar om u advies te geven en u een simulatie van uw woonkrediet voor te stellen.

 

Prospectus Woonkrediet

Hebt u plannen om een huis of een appartement te kopen, te laten bouwen of te renoveren?
In deze prospectus vindt u alle essentiële informatie over het hypothecair krediet, ook wel woonkrediet genoemd.

Download de prospectus

 

Bereken hier uw woonkrediet

*Deze informatie is verplicht
*De gegevens die de simulator genereert zijn slechts indicatief en vormen geen aanbod, noch garantie over reële afbetalingsbedragen van woningkredieten die door Nagelmackers worden aangeboden. De definitieve rentevoet van uw woonkrediet wordt vastgesteld in uw Nagelmackers-kantoor. Voor meer informatie hieromtrent en gepersonaliseerd advies, raden wij u aan contact op te nemen met uw Nagelmackers-kantoor.

Wat is uw doel? Kom er eens over praten met uw Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een financieel routeplan op dat u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak