Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

Profielfondsen

Een actief beheer in functie van de tendenzen op de verschillende internationale aandelen- en obligatiemarkten om uw vermogen op lange termijn te laten groeien

Een goede risicospreiding dankzij gediversifieerde fondsen die beleggen in verschillende andere beleggingsfondsen.

4 categorieën profielfondsen*, elk beheerd volgens een andere risicobenadering en afgestemd op verschillende beleggerstemperamenten: van voorzichtig naar erg dynamisch.

Maak een afspraak online

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een langetermijnstrategie op .

Maak een afspraak

Toegang tot 2 gamma’s van profielfondsen*:

  • het gamma beheerd door Nagelmackers Asset Management, al toegankelijk vanaf één deelbewijs.
  • het gamma beheerd door Nagelmackers, toegankelijk vanaf 75.000 EUR, waarbij u kunt genieten van de expertise in Private Banking.

Ontdek hier onze selectie van profielfondsen

* Profielfondsen = (dak)fondsen met een beleggingsbeleid gericht op klassieke beleggersprofielen zoals ‘conservative’, ‘balanced’, ‘growth’ of ‘full equity’

De informatie op deze pagina houdt geen rekening met de financiële situatie, de kennis en de beleggingsdoelstellingen eigen aan elke belegger. Elke potentiële belegger wordt daarom uitgenodigd bijkomende informatie in te winnen bij zijn Nagelmackers-adviseur.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak