Hoe veilig online bankieren ?

Omwille van veiligheidsredenen zal uw online banking vanaf nu enkel nog toegankelijk zijn via de meest recente versies van de verschillende internet browsers.

Volgens onze gegevens is uw huidige browser niet meer aangepast aan de huidige veiligheidsnormen. Daarom stellen we u voor om deze te updaten.

Hieronder vindt u de vier browsers waarvan wij de meest recente versie aanbevelen.
Ook vindt u een link waarmee u heel eenvoudig de laatste versie kunt installeren.

Internet Explorer
U gebruikt de laatste versie van Internet Explorer en u ontvangt nog steeds onze waarschuwing? In dat geval werkt u niet volgens de standaard instelling van Internet Explorer. Controleer daarom volgende punten:

- Werkt u in “compatibility” modus? Schakel deze uit.
- Werkt u in “enterprise” modus? Schakel deze uit.

Wanneer u werkt via een intern netwerk worden sommige van deze parameters misschien gecontroleerd door uw netwerkbeheerder.
Download hier de laatste versie

Google Chrome
Google Chrome maakt standaard gebruik van automatische updates. Indien u deze instelling niet wijzigt zult u dus steeds surfen met de laatste versie.
Download hier de laatste versie

Firefox
Firefox maakt standaard gebruik van automatische updates. Indien u deze instelling niet wijzigt zult u dus steeds surfen met de laatste versie.
Download hier de laatste versie

Safari
Apple ondersteunt Safari niet meer op de windows omgeving. Indien u werkt met een windows computer en Safari, gelieve dan één van bovenstaande browsers te gebruiken.
Download hier de laatste versie van Safari voor Mac OS.

U surft met een andere dan bovenstaande browsers?
In dat geval kunnen we een perfecte werking niet garanderen. Wilt u zeker zijn dat u op een veilige manier kunt online bankieren, kies dan één van de 4 bovenstaande browsers.