Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

14 december 2017

Draag uw pensioenspaarfonds over naar Nagelmackers

Marjorie Hoyaux

Auteur

Doet u al aan pensioensparen? Proficiat! Net als 65% van de Belgen hebt u begrepen dat uw wettelijke pensioen niet zal volstaan om uw huidige levensstandaard te behouden. Het is dus nodig om actie te ondernemen en zelf een aanvullend pensioen op te bouwen. Maar misschien hebt u ingetekend op een pensioenspaarfonds bij een andere financiële instelling? In dat geval kunt u best overwegen om het over te dragen naar Nagelmackers.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Bent u al cliënt bij ons, dan bent u waarschijnlijk al overtuigd door onze persoonlijke aanpak. Al uw financiële middelen groeperen bij eenzelfde partner vergemakkelijkt het beheer ervan. Maar dat is niet alles: als uw adviseur beschikt over een totaaloverzicht, kan hij u een globaal plan voorstellen dat nog beter past bij uw persoonlijke situatie. 

Bent u nog geen cliënt? Ontdek waarom u een overdracht van uw pensioenspaarfonds toch best overweegt …

De troeven van Nagelmackers?

• Uw adviseur ontmoet u regelmatig en verzekert de opvolging van uw portefeuille.
• Indien nodig kunt u advies van verschillende experts genieten (fiscalisten, estate planners, macro-economen …).
• U hebt toegang tot ons brede gamma aan oplossingen en tot onze Online & Mobile Banking.
• U hebt de keuze tussen verschillende formules voor pensioenspaarfondsen  naargelang uw situatie, uw financiële doelstellingen, uw risicoappetijt en uw beleggersprofiel.
• U kunt veranderen van fonds zonder kosten of taksen. We bevelen bijvoorbeeld sterk aan om over te stappen naar een defensiever fonds wanneer uw pensioen dichterbij komt.

Wilt u meer informatie? Wilt u starten met pensioensparen bij Nagelmackers? Neem contact op met een van onze adviseurs. Hij zal u helpen om de voordeligste formule te vinden voor u, ook op fiscaal vlak.

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak