Online Banking

14 december 2017

Draag uw pensioenspaarfonds over naar Nagelmackers

Marjorie Hoyaux

Head of Communication, Online & Social Media

Doet u al aan pensioensparen? Proficiat! Net als 65% van de Belgen hebt u begrepen dat uw wettelijke pensioen niet zal volstaan om uw huidige levensstandaard te behouden. Het is dus nodig om actie te ondernemen en zelf een aanvullend pensioen op te bouwen. Maar misschien hebt u ingetekend op een pensioenspaarfonds bij een andere financiële instelling? In dat geval kunt u best overwegen om het over te dragen naar Nagelmackers.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Bent u al cliënt bij ons, dan bent u waarschijnlijk al overtuigd door onze persoonlijke aanpak. Al uw financiële middelen groeperen bij eenzelfde partner vergemakkelijkt het beheer ervan. Maar dat is niet alles: als uw adviseur beschikt over een totaaloverzicht, kan hij u een globaal plan voorstellen dat nog beter past bij uw persoonlijke situatie. 

Bent u nog geen cliënt? Ontdek waarom u een overdracht van uw pensioenspaarfonds toch best overweegt …

De troeven van Nagelmackers?

• Uw adviseur ontmoet u regelmatig en verzekert de opvolging van uw portefeuille.
• Indien nodig kunt u advies van verschillende experts genieten (fiscalisten, estate planners, macro-economen …).
• U hebt toegang tot ons brede gamma aan oplossingen en tot onze Online & Mobile Banking.
• U hebt de keuze tussen verschillende formules voor pensioenspaarfondsen  naargelang uw situatie, uw financiële doelstellingen, uw risicoappetijt en uw beleggersprofiel.
• U kunt veranderen van fonds zonder kosten of taksen. We bevelen bijvoorbeeld sterk aan om over te stappen naar een defensiever fonds wanneer uw pensioen dichterbij komt.

Wilt u meer informatie? Wilt u starten met pensioensparen bij Nagelmackers? Neem contact op met een van onze adviseurs. Hij zal u helpen om de voordeligste formule te vinden voor u, ook op fiscaal vlak.

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak