Nagelmackers Invest Loyalty Program

Beleg uzelf naar een hoger niveau

Nagelmackers Invest Loyalty Program

Met het Nagelmackers Invest Loyalty Program willen we u bedanken.

U belegde immers een belangrijke som geld bij ons en vertrouwt erop dat we dagelijks alles in het werk stellen om uw vermogen te doen groeien, het als een goede huisvader te beheren en het te beschermen.

Samen met u gingen onze vermogensexperts op zoek naar de beleggingsoplossingen die het best aansluiten bij uw financiële situatie, doelstellingen en risicoappetijt.

We doen er alles aan om u de best mogelijke rendementen te bieden, maar daar stopt het niet.

Bij Nagelmackers, vermogensexpert sinds 1747, weten we als geen ander dat wanneer uw beleggingsportefeuille of vermogen groeit, de complexiteit vaak toeneemt. En hoe complexer, hoe meer behoefte aan bijkomende inzichten, een intensievere begeleiding door specialisten, aangepaste opvolgingstools en andere betaalmiddelen.

Daarom ontwikkelden we het Nagelmackers Invest Loyalty Program.

Het programma bestaat uit 5 niveaus (Lifestyle, Spectrum, Privilege, Prestige en Elite). Plaatst u bijkomende beleggingen bij ons en klimt u daardoor op naar het volgende niveau, dan levert dat u telkens extra diensten en ondersteuning op.

Uiteraard lichten ook onze vermogensexperts het Nagelmackers Invest Loyalty Program graag verder aan u toe. Maak dus gerust een afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u meer weten over het Nagelmackers Invest Loyalty Programma of onze andere producten en diensten?

Maak kennis met Nagelmackers

Relevante documenten