Maak een afspraak

  • Home
  • Schrijf u in op onze newsletters

Schrijf u in op onze newsletters

Wat u zult ontvangen:

onze financiële newsletter:

  • Om de economische en financiële actualiteit op de voet te volgen.
  • Om alles te weten te komen over complexe financiële zaken, in een heldere en begrijpelijke taal.
  • Om een waaier aan informatie te ontvangen die u helpt bij uw financiële beslissingen.

onze Estate Planning-newsletter:

  • Om de laatste evoluties op het vlak van successieplanning op de voet te volgen.
  • Om tijdig geïnformeerd te worden over de stappen die u moet zetten in het kader van uw vermogensbeheer.

Laat hieronder uw e-mailadres achter om in te schrijven.

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.