Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

 • Home
 • Beleggen bij Nagelmackers

Beleggen bij Nagelmackers

Bij Nagelmackers houden we van eenvoud en duidelijkheid. Ook als het om beleggen gaat. Daarom bieden we u een compact, maar volledig gamma oplossingen aan, voor een optimaal beheer van uw financiën en een juiste spreiding van uw vermogen.

Draag uw effecten over naar Nagelmackers!

U bent houder van een effectenrekening bij een andere bank, maar u krijgt geen advies dat aansluit bij uw financiële doelstellingen of u vindt dat uw portefeuille niet wordt opgevolgd zoals het hoort? 

Draag uw effecten tussen 1 oktober en 31 december 2019 over naar een Nagelmackers-effectenrekening. U geniet dan van een regelmatige opvolging en kunt van uw Nagelmackers-adviseur doordacht en persoonlijk advies krijgen.

Oordeel zelf!

Om uw vermogen op te bouwen, biedt Nagelmackers u:

 • Persoonlijk en duidelijk advies

  Uw adviseur luistert naar u om uw verwachtingen en plannen in kaart te brengen. Naargelang uw kennis en ervaring op het vlak van beleggingen, uw financiële situatie, uw risicoappetijt en uw beleggerstemperament maakt hij uw beleggersprofiel op en werkt hij verschillende scenario’s uit die daarmee overeenstemmen. De Financiële Routeplanner vormt de rode draad voor deze aanpak: zo kunnen we uw portefeuille, uw huidige spaargeld en uw beleggingen analyseren om u een duidelijk overzicht van uw situatie en persoonlijk beleggingsadvies te geven.

 • Rendabele beleggingsoplossingen

  U geniet een ruim aanbod aan rendabele, kwaliteitsvolle en gediversifieerde producten. Wat uw behoeften, plannen en beleggersprofiel ook zijn, u vindt ongetwijfeld de oplossing die bij u past.

  Onze beleggingsproducten

 • Uitstekende online tools

 • Dankzij uw Online en Mobile Banking raadpleegt u uw beleggingen waar en wanneer u maar wilt.
 • In Online Banking kunt u uw beleggingen beheren en inschrijven op nieuwe, in slechts enkele clicks.
 • U hebt in Mobile Banking voortaan ook een compleet overzicht van uw Private Banking-portefeuille en haar prestaties.

Nagelmackers Invest Loyalty Program

Beleg uzelf naar een hoger niveau! 
Het principe? Het programma bestaat uit 5 niveau's. De diensten en ondersteuning die u krijgt, groeien naarmate u meer belegt.

Meer info

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak