Online Banking

 • Home
 • Beleggen bij Nagelmackers

Beleggen bij Nagelmackers

Bij Nagelmackers houden we van eenvoud en duidelijkheid. Ook als het om beleggen gaat. Daarom bieden we u een compact, maar volledig gamma oplossingen aan, voor een optimaal beheer van uw financiën en een juiste spreiding van uw vermogen.

Wat is uw doelstelling?

Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak

Om uw vermogen op te bouwen, biedt Nagelmackers u:

 • Persoonlijk en duidelijk advies

  Uw adviseur luistert naar u om uw verwachtingen en plannen in kaart te brengen. Naargelang uw kennis en ervaring op het vlak van beleggingen, uw financiële situatie, uw risicoappetijt en uw beleggerstemperament maakt hij uw beleggersprofiel op en werkt hij verschillende scenario’s uit die daarmee overeenstemmen. De beleggingstool PIA vormt de rode draad voor deze aanpak: zo kunnen we uw portefeuille, uw huidige spaargeld en uw beleggingen analyseren om u een duidelijk overzicht van uw situatie en persoonlijk beleggingsadvies te geven.

 • Rendabele beleggingsoplossingen

  U geniet een ruim aanbod aan rendabele, kwaliteitsvolle en gediversifieerde producten. Wat uw behoeften, plannen en beleggersprofiel ook zijn, u vindt ongetwijfeld de oplossing die bij u past. Voor het merendeel van onze oplossingen is het al mogelijk om te beleggen vanaf 50 EUR per maand!

  Onze beleggingsproducten

 • Duurzame beleggingsoplossingen

  Onze samenleving evolueert continu en staat vandaag voor heel wat sociale en ecologische uitdagingen. Vooral duurzaamheid en transparantie lijken daarbij voorop te staan. Wij willen daar als bank graag ons steentje aan bijdragen en u als cliënt de kans geven om mee het verschil te maken.

  Daarom zetten we volop in op fondsen met een duurzaam karakter, die nauwkeurig door onze fondsbeheerders geselecteerd worden.

  Lees meer (pdf)

 • Uitstekende online tools

  Dankzij uw Online en Mobile Banking raadpleegt u uw beleggingen waar en wanneer u maar wilt.

  In Online Banking kunt u uw beleggingen beheren en inschrijven op nieuwe, in slechts enkele clicks.

  U hebt in Mobile Banking voortaan ook een compleet overzicht van uw Private Banking-portefeuille en haar prestaties.

 • Actuele informatie

  De laatste economische ontwikkelingen leest u in onze trimestriële Financial Views. Schrijf u in op onze newsletter.
   

 • Duidelijke en coherente beleggingsfilosofie

  In het artikel 'Algemene principes van onze beleggingsfilosofie' beschrijven we de algemene principes die Nagelmackers hanteert om haar fondsen en portefeuilles voor discretionair vermogensbeheer te beheren en samen te stellen. Ook voor de samenstelling van ons fondsengamma van derde partijen houden we vast aan deze principes.

  Daarnaast passen we nog bijkomende criteria toe naargelang ...

  Lees meer

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak