Online Banking

Functies van leidinggevenden buiten Bank Nagelmackers

Volgende bestuurders en andere leidinggevenden van de bank (personen die deelnemen aan het bestuur of het beleid van de bank) oefenen een externe functie uit buiten Bank Nagelmackers.

De heer Prakash Advani is voorzitter van de raad van bestuur van Dexia Nederland B.V., Parnassusweg, 819, 1082 LZ Amsterdam, Netherlands, een private financiële instelling.
De heer Advani heeft tevens een mandaat als lid van de raad van bestuur van Dexia Holdings Inc. USA, Orange Street, Wilmington, Delaware, 19801, USA.
Ook in Raymond UCO Denim Private Limited, Jekegram, Pokharan Road  No. 1 Thane, 400606,  Maharashtra, India, heeft de heer Advani een mandaat als lid van de raad van bestuur. Raymond UCO Denim is een 50:50 Joint Venture tussen Raymond, India en UCO NV, Belgium, die actief zijn in denim en textiel.

De heer Michel Van Hemele is bestuurder van managementvennootschap Rubus nv, Constant Dereymaekerlaan 43, 3080 Tervuren. Hij heeft bestuurdersmandaten (*) in Essensys nv, Woluwelaan 2, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, actief in de sector van het interim management en in holding- en managementvennootschap Essensys Partners nv, Woluwelaan 2, 1150 Sint-Pieters-Woluwe. De heer Van Hemele beoefent een mandaat als bestuurder van Organisatiebureau PVO (*), een 100% dochteronderneming van Essensys Operational Excellence, President Kennedylaan 9C, 8500 Kortrijk. De heer Van Hemele is voorzitter van Essensys sas, 7 Place de la Défense, 92400 Courbevoie, Frankrijk, actief in het interim-management. De heer Van Hemele is tevens voorzitter van de raad van bestuur (*) van Intys nv, Woluwelaan 2, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, actief in operational consulting. Hij is voorzitter van de raad van bestuur (*) van Intys HR nv, Woluwelaan 2, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, een vennootschap die HR-adviezen geeft en aan consulting doet. De heer Van Hemele is bestuurder (*) van de holding- en managementvennootschap Intys Partners nv. Hij is ook bestuurder (*) van Intys FSA, Vadis Technologies en Intys Data, welke drie filialen zijn van Intys Partners nv.

(alle bovengenoemde vennootschappen dienen beschouwd te worden als één groep en daarom als één extern mandaat volgens artikel 62 van de wet van 25 april 2014). Bij Talentus nv, Woluwelaan 2, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, heeft de heer Van Hemele een mandaat als afgevaardigd bestuurder (*). Talentus nv is actief in de uitzendarbeid, werving en selectie. Daarnaast is hij bestuurder van patrimoniumvennootschap Derey gvc, Constant Dereymaekerlaan 43, 3080 Tervuren. (alle bovengenoemde vennootschappen dienen beschouwd te worden als één groep en daarom als één extern mandaat volgens artikel 62 van de wet van 25 april 2014). Ook in brouwerij Duvel Moortgat nv, Breendonkdorp 58, 2870 Puurs heeft hij een mandaat als voorzitter van de raad van bestuur (*).

(*): mandaat uitgeoefend via Rubus nv