Online Banking

Private Banking Contact Centers

Uw vermogen, ondersteund door professionals

Bij Nagelmackers nemen wij uw verhaal persoonlijk, en ook uw vermogen. Hoe groter dat vermogen, hoe complexer het vaak is. Maar ook hoe meer mogelijkheden u hebt. Speciaal daarom hebben wij onze Private Banking Contact Centers opgericht. Alle nodige expertise gecentraliseerd op één plaats in uw regio. Samen zoeken we uit bij welke aanpak u zich het beste voelt.

 

Onze vier Private Banking Contact Centers:

Private Banking Center Antwerpen-Limburg

Augustijnenlaan 21, 2200 Herentals

In de stille kempen, ongeveer midden tussen Antwerpen en Hasselt, ligt ons hypermoderne Center van Herentals. Woont u in de provincie Antwerpen of Limburg? Dan is dit de ideale uitvalsbasis om in alle rust over uw vermogen te praten. Een team van experten (private bankers, estate planners, wealth managers …) staat klaar om uw dromen te helpen waarmaken.

Afspraak aanvragen

Private Banking Center Brussels

Sterrenkundelaan 23, 1210 Brussel

Ons Private Banking Center in hartje Brussel bevindt zich in de gebouwen van de hoofdzetel en bestaat uit 10 experten. Onder hen – uiteraard – de kantoordirecteur, een administratieve assistent, 6 private bankers, een wealth manager en een estate planner.

Afspraak aanvragen

Private Banking Center Oost- en West Vlaanderen

Veemarkt 70, 8500 Kortrijk

Kortrijk, de meest wandel- en fietsvriendelijke centrumstad van Vlaanderen. Maar wist u dat de stad ook een Nagelmackers Private Banking Center huisvest? Bij zijn enthousiaste medewerkers, waaronder een directeur, private bankers, wealth manager, estate planner en administratief assistent, is uw vermogen in de beste handen.

Afspraak aanvragen

Private Banking Center Wallonie

Boulevard Frère-Orban 27, 4000 Liege

Ons Private Banking Center voor Wallonië ligt in Luik. Een hecht team van specialisten, bestaande uit de directeur, een administratief assistent, private bankers, wealth managers en estate planners, ontvangt u met plezier.

Afspraak aanvragen