Online Banking

Nagelmackers Privilege

Als Nagelmackers Privilege-cliënt belegt u een som van 500.000 tot 999.999 EUR en haalt u de drempel voor Private Banking bij de oudste bank van België. En dat levert u uiteraard extra aandacht, dienstverlening en voordelen op.

 • Intensieve opvolging

  Een beleggingsadviseur in een van onze kantoren is uw vaste aanspreekpunt. Hij bekijkt samen met u uw huidige financiële situatie, bespreekt met u uw dromen en financiële doelstellingen en bepaalt uw beleggersprofiel. Ondersteund door onze Personal Investment Advisor, een nieuwe state-of-the-art beleggingssoftware, helpt hij u een aangepaste samenstelling van uw beleggingsportefeuille uit te werken.

  Uw beleggingsadviseur staat altijd voor u klaar. Hij beantwoordt graag uw vragen of zoekt voor u naar de best passende financiële oplossing. U kunt hem vragen om driemaal per jaar een formeel opvolgingsgesprek te hebben om de evolutie van uw portefeuille te overlopen, om uw beleggersprofiel te overlopen en om samen met u te bepalen welke acties nodig zijn om uw portefeuille bij te sturen.

  Zo bent u gerust dat uw beleggingsportefeuille uitstekend wordt opgevolgd en speelt u snel in op veranderende marktomstandigheden, een aangepaste privésituatie of nieuwe behoeften.

 

 • Welkom bij Nagelmackers Private Banking

  Kiest u voor Private Banking? Dan krijgt u toegang tot ons discretionair vermogensbeheer. Dat houdt in dat u het beheer van (een deel van) uw portefeuille aan professionele asset managers overlaat.

  Naast uw beleggingsadviseur en de asset managers, die het dagelijkse beheer van uw portefeuille verzorgen, staat er ook een private banker voor u klaar. Hij informeert u over de evolutie van uw Private Banking-portefeuille en geeft u de nodige economische achtergrond om beslissingen van de asset managers goed te begrijpen.

 

 • Estate Planning

  Uw vermogen wordt groter en dat brengt vaak wat extra complexiteit met zich mee. Daarom kunt u bijkomende ondersteuning van een van onze estate planners vragen. Om u te helpen om de juiste aanpak te bepalen, kunt u een Wealth Scan laten uitvoeren voor een sterk verlaagde prijs. Voor slechts 605 i.p.v. 1.500 EUR maken ze een foto van uw bestaande vermogen, schetsen ze de vererving ervan en berekenen ze de verschuldigde successierechten.

  Daarnaast geven ze u uiteraard de nodige inzichten rond de instrumenten die u kunnen helpen om uw vermogen te stroomlijnen, zoals een aangepast huwelijkscontract, een handgift of een testament.

 

 • Nog een stapje verder

  Graag een financieel plan op maat? Een estate planner werkt er graag een voor u uit. De normale prijs is 3.000 EUR, maar als Privilege-cliënt betaalt u slechts 1.210 EUR.

 

 • Meer dan beleggen en beheren

  Hebt u een Private Banking-portefeuille, maar wilt u die niet liquideren om vastgoed, een mooie wagen of een duur horloge te kopen?

  Of wilt u graag een kredietlijn ter beschikking om ongeplande uitgaven te dekken? Dat kan! U kunt namelijk (mits aanvaarding door onze kredietdienst) een Private Banking-krediet aangaan tegen een zeer voordelige rentevoet, waarbij uw portefeuille het krediet waarborgt.

 

 • Moet de boog altijd gespannen staan?

  Uiteraard zitten we graag met u samen voor een serieus gesprek om optimaal aan uw behoeften te beantwoorden. Maar soms mag het er ook wat minder serieus aan toe gaan. Vertel uw beleggingsadviseur dus zeker naar welk cultureel of sportevent uw interesse uitgaat en vraag hem wat er in de komende periode voorzien is.

 

 • Wat is beter dan goud? Platinum!

  U krijgt ook net dat tikkeltje extra betaaloplossingen. Dankzij de Nagelmackers-zichtrekening geniet u voor een zacht prijsje niet alleen een onbeperkt aantal geldafhalingen, elektronische betalingen en overschrijvingen, maar bezit u ook 2 debetkaarten en een Mastercard Platinum (mits aanvaarding door onze kredietdienst). Die beschermt u o.a. bij online aankopen, geeft u een reis- en annulatieverzekering, betaalt u uw tickets terug als u onverwacht moet annuleren én neemt de franchise voor uw huurwagen ten laste als u een ongeval veroorzaakt.

 

 • Digital Support

  In dit tijdperk verdient u ook op digitaal vlak alleen maar het beste. U bankiert vrijblijvend in prijswinnende Online en Mobile Banking-applicaties waarin u onbeperkt verrichtingen uitvoert, waar en wanneer u maar wilt.

  Hebt u een Private Banking-contract? Dan komt dat ook tot uiting in onze Mobile Banking-app. U volgt er handig en visueel de dagelijkse prestaties van uw Private Banking-portefeuille op.

  Hebt u vragen over uw Online Banking of mobiele app? Ons Digital Support Center staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Private Banking, maar dan volledig op maat

Wilt u liever een Private Banking-portefeuille die op uw maat wordt samengesteld, zodat we nog meer rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren? Vanaf 1.000.000 EUR treedt u toe tot Nagelmackers Prestige, waar we u vanaf 2.000.000 EUR een tailormade-aanpak bieden.

Neem gerust contact op met uw beleggingsadviseur als u interesse hebt in Nagelmackers Prestige. Hij helpt u graag verder.

Maak een afspraak