Online Banking

Nagelmackers Prestige

Belegt u een som van 1.000.000 tot 3.999.999 EUR? Dan bevindt u zich in Nagelmackers Prestige, het op één na hoogste niveau. De dienstverlening, producten en voordelen die u geniet zijn dan ook van een ander niveau.

 • Onbeperkte opvolging

  Een beleggingsadviseur in een van onze kantoren is uw vaste aanspreekpunt, met wie u een onbeperkt aantal opvolgingsgesprekken kunt vragen.

 

 • Nagelmackers Private Banking

  Kiest u voor Private Banking? Dan krijgt u toegang tot ons discretionair vermogensbeheer. Dat houdt in dat u het beheer van uw portefeuille aan professionele asset managers overlaat.

  Naast uw beleggingsadviseur en de asset managers, die het dagelijkse beheer van uw portefeuille verzorgen, staat er ook een private banker voor u klaar die u onbeperkt kunt ontmoeten.

 

 • Nagelmackers Tailormade Wealth Management

  Belegt u 2 miljoen EUR of meer? Dat verdient een speciaal programma. Onze professionele asset managers stellen op basis van uw gesprek met uw wealth manager een Private Bankingportefeuille op, volledig op uw maat en samengesteld uit de zeer ruime selectie aan aandelen, obligaties en fondsen die onze asset managers dagelijks volgen. De beleggingsaanpak is nog meer afgestemd op uw behoeften en doelstellingen en biedt ruimte voor uw persoonlijke voorkeuren voor assetklassen, munten enz.

 

 • Estate Planning

  U begreep het al. Voor onze Prestigecliënten gaan we een stapje verder. Naast uw persoonlijke wealth manager kunt u ook rekenen op een persoonlijke estate planner die u aangepaste instrumenten aanreikt om uw successie voor te bereiden zoals een wijziging van uw huwelijkscontract, een bankgift of een testament.

  De eerste stap? Hij maakt samen met u, eenmalig volledig gratis, een foto van uw bestaande roerende en onroerende patrimonium, schetst de vererving ervan en berekent de verschuldigde successierechten: de Wealth Scan.

 

 • Nog een stapje verder

  Graag een financieel plan op maat? Een estate planner werkt er graag een voor u uit. De normale prijs is 3.000 EUR, maar als Prestige-cliënt betaalt u slechts 1.210 EUR.

 

 • Liever volledig onafhankelijk advies?

  Wilt u daarnaast een onafhankelijke financiële planning? We brengen u graag in contact met externe experts zoals een family office. Nagelmackers betaalt u eenmalig tot 500 EUR terug.

 

 • Steeds tot uw dienst

  U bepaalt volledig zelf hoe vaak u uw persoonlijk beleggingsteam, samengesteld uit een beleggingsadviseur, private banker of wealth manager en estate planner ontmoet. Uiteraard kunt u hen ook bereiken via telefoon of Skype. Ze brengen u ook graag in contact met onze economen, asset managers en andere experten, zodat u over alle nodige informatie beschikt om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen.

 

 • Mensen met kennis van zaken

  Soms is het nuttig om externe experts in te schakelen om uw successie volledig in kaart te brengen. Als oudste vermogensexpert van het land hebben we doorheen de jaren een uitgebreid netwerk van externe specialisten uitgebouwd. In functie van uw behoeften brengen we u graag met hen in contact.

  Denk maar aan gesprekken rond merges and acquisitions, een specifiek juridisch of fiscaal domein, een schatting van uw vastgoed of kunstcollectie … Nagelmackers betaalt eenmalig tot 500 EUR van de expertisekosten terug.

 

 • Meer dan beleggen en beheren

  Hebt u een Private Banking-portefeuille, maar wilt u die niet liquideren om vastgoed, een mooie wagen of een duur horloge te kopen?

  Of wilt u graag een kredietlijn ter beschikking om ongeplande uitgaven te dekken? Dat kan! U kunt namelijk (mits aanvaarding door onze kredietdienst) een Private Banking-krediet aangaan tegen een zeer voordelige rentevoet, waarbij uw portefeuille het krediet waarborgt.

 

 • Een streepje magistrale muziek of een portie topsport

  Bent u sport- of cultuurliefhebber? Nagelmackers organiseert geregeld exclusieve events. Geef uw beleggingsadviseur, private banker of wealth manager gerust aan waar uw interesses liggen en vraag wat er in de komende periode voorzien is. We verwelkomen u graag en nadien keuvelen we graag met u na over een aangenaam spektakel bij een hapje en een drankje.

 

 • Wat is beter dan goud? Platinum!

  U krijgt ook net dat tikkeltje extra betaaloplossingen. Dankzij de Nagelmackers Plus-zichtrekening geniet u gratis een onbeperkt aantal geldafhalingen, elektronische betalingen en overschrijvingen, maar bezit u ook 2 debetkaarten en een Mastercard Platinum (mits aanvaarding door onze kredietdienst). Die beschermt u o.a. bij online aankopen, geeft u een reis- en annulatieverzekering, betaalt u uw tickets terug als u onverwacht moet annuleren én neemt de franchise voor uw huurwagen ten laste als u een ongeval veroorzaakt.

 

 • Digital Support

  In dit tijdperk verdient u ook op digitaal vlak alleen maar het beste. U bankiert vrijblijvend in prijswinnende Online en Mobile Banking-applicaties waarin u onbeperkt verrichtingen uitvoert, waar en wanneer u maar wilt.

  Hebt u een Private Banking-contract? Dan komt dat ook tot uiting in onze Mobile Banking-app. U volgt er handig en visueel de dagelijkse prestaties van uw Private Banking-portefeuille op.

  Hebt u vragen over uw Online Banking of mobiele app? Ons Digital Support Center staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

* Tenzij u krachtens het Reglement ‘Producten- en dienstenaanbod’ recht hebt op een Nagelmackers-zichtrekening en/of een Mastercard Platinum.

Op naar de top

Door een aanzienlijk vermogen bij ons aan te houden toont u groot vertrouwen in Nagelmackers. En we willen tonen dat dat vertrouwen wederzijds is. Wat dacht u van een exclusief gesprek met de CEO, over beleggingen of suggesties voor onze dienstverlening? Of wilt u nog intensiever aan de slag met financiële planning?

Het is nu echt binnen handbereik. Zodra u minstens 4 miljoen EUR bij ons belegt, opent u de deur naar het allerhoogste: Nagelmackers Elite