Online Banking

Nagelmackers Lifestyle

Belegt u een som van 75.000 tot 249.999 EUR, dan kunt u al proeven van wat de oudste bank van België te bieden heeft.

 • Gediversifieerd beleggingsaanbod

  Wat uw risicoappetijt ook is, u krijgt een gediversifieerd aanbod aan fondsen, gestructureerde producten en andere beleggingen, uitgezocht door onze experts die ook instaan voor het beheer van onze Private Banking-portefeuilles. U geniet dus hun expertise en ervaring, ook al blijft u vandaag onder de instapdrempel voor discretionair vermogensbeheer (Private Banking).

 

 • Jaarlijks contact met uw beleggingsadviseur

  Een beleggingsadviseur in een van onze kantoren is uw vaste aanspreekpunt. Hij bekijkt samen met u uw huidige financiële situatie, bespreekt met u uw dromen en financiële doelstellingen en bepaalt uw beleggersprofiel. Ondersteund door onze Personal Investment Advisor, een nieuwe state-of-the-art beleggingssoftware, helpt hij u een aangepaste samenstelling van uw beleggingsportefeuille uit te werken.

  Uw beleggingsadviseur staat permanent voor u klaar. Welke vraag u ook hebt, hij zoekt steeds de best passende oplossing voor u. U kunt hem vragen om eenmaal per jaar een formeel opvolgingsgesprek te hebben om de evolutie van uw portefeuille te overlopen, om uw beleggersprofiel te overlopen en om samen met u te bepalen welke acties nodig zijn om uw portefeuille bij te sturen.

  Zo bent u gerust dat uw beleggingsportefeuille uitstekend wordt opgevolgd en speelt u snel in op veranderende marktomstandigheden, een aangepaste privésituatie of nieuwe behoeften.

 

 • Leerrijke events

  We vinden het ook erg belangrijk dat u zelf de kans krijgt om kritisch naar uw beleggingsportefeuille te kijken. Daarom organiseren we elk jaar verschillende lokale events waarop u inzichten verwerft in tal van uiteenlopende topics. Vraag uw beleggingsadviseur gerust wat er in de komende periode voorzien is. En onze kennis delen we graag. Breng dus gerust een vriend of kennis mee naar de events.

 

 • Betaalgemak

  U bankiert ook dagelijks tegen een zeer concurrentiële prijs. Dankzij de Premium-zichtrekening* en haar 2 debetkaarten geniet u een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen en haalt u naar believen geld af aan alle geldautomaten in België.

  Bovendien hebt u (mits aanvaarding door onze kredietdienst) een Mastercard Gold* waarmee u veilig (online) betaalt, ook in het buitenland. En er zijn zeer interessante verzekeringen aan verbonden: een bescherming van uw online aankopen, een reisverzekering en een dekking indien u gereserveerde tickets moet annuleren.

 

 • Helemaal digitaal

  In dit tijdperk verdient u ook op digitaal vlak alleen maar het beste. U bankiert vrijblijvend in prijswinnende Online Banking en Mobile Banking-applicaties waarin u onbeperkt verrichtingen uitvoert, waar en wanneer u maar wilt.

 

* Tenzij u krachtens het Reglement ‘Producten- en dienstenaanbod’ recht hebt op een Nagelmackers-zichtrekening en/of een Mastercard Platinum.

Liever een intensievere begeleiding?

Zodra u 250.000 EUR in portefeuille hebt bij Nagelmackers, betreedt u Nagelmackers Spectrum. Omdat uw portefeuille groeit, kunt u jaarlijks 2 opvolgingsgesprekken vragen met uw beleggingsadviseur. Bovendien kunt u terecht bij ons Digital Support Center met al uw vragen over Nagelmackers Mobile en Online Banking. Best handig in deze digitale tijden, niet?

Neem gerust contact op met uw beleggingsadviseur als u interesse hebt in Nagelmackers Spectrum. Hij helpt u graag verder.

Maak een afspraak