Online Banking

Nagelmackers Elite

Het summum, het neusje van de zalm, de crème de la crème … We kunnen zo nog even doorgaan. Maar woorden schieten tekort om de waardering voor onze Elite-cliënten te beschrijven. U belegt minstens 4 miljoen EUR bij Nagelmackers en behoort tot een select groepje waarvoor alleen het beste goed genoeg is. De dienstverlening, producten en voordelen die we u in dit programma bieden zijn dan ook uniek en volledig naar uw wens.

 • Onbeperkte opvolging

  Een beleggingsadviseur in een van onze kantoren is uw vaste aanspreekpunt, met wie u een onbeperkt aantal opvolgingsgesprekken kunt vragen.

 

 • Nagelmackers Private Banking

  Kiest u voor Private Banking? Dan krijgt u nog eens de keuze tussen discretionair en adviserend vermogensbeheer. In discretionair beheer laat u het beheer van uw portefeuille aan professionele asset managers. In adviserend beheer kunt u in overleg met een beursspecialist aandelen, obligaties, fondsen enz. uit een door ons opgevolgde selectie toevoegen aan uw portefeuille.

  In discretionair beheer staat er naast uw beleggingsadviseur en de asset managers, die het dagelijkse beheer van uw portefeuille verzorgen, ook een wealth manager voor u klaar die u onbeperkt kunt ontmoeten. Hij informeert u over de evolutie van uw Private Banking-portefeuille en geeft u de nodige economische achtergrond om beslissingen van de asset managers goed te begrijpen.

 

 • Nagelmackers Tailormade Wealth Management

  U belegt 4 miljoen EUR of meer in Private Banking en dat verdient een speciaal programma. Onze professionele asset managers stellen op basis van uw gesprek met uw wealth manager een Private Banking-portefeuille op, volledig op uw maat en samengesteld uit de zeer ruime selectie aan aandelen, obligaties en fondsen die onze asset managers dagelijks volgen. De beleggingsaanpak is volledig afgestemd op uw behoeften en doelstellingen en biedt ruimte voor uw persoonlijke voorkeuren voor assetklassen, munten enz.

  Profiteert u graag van het groeipotentieel van specifieke financiële markten, maar neemt u liever niet te veel risico? Via de door ons geselecteerde partners kunnen we mogelijk een gestructureerd product naar uw wens bouwen als u minstens 1 miljoen EUR in dergelijk product wilt beleggen.

 

 • Estate Planning

  Als Elite-cliënt hebt u recht op een diepgaande analyse van uw volledige patrimonium, roerend en onroerend. Naast uw persoonlijke wealth manager, kunt u ook rekenen op een persoonlijke estate planner die u aangepaste instrumenten aanreikt om uw successie voor te bereiden zoals een wijziging van uw huwelijkscontract, een bankgift of een testament.

  De eerste stap? Hij maakt samen met u, eenmalig volledig gratis, een foto van uw bestaande roerende en onroerende patrimonium, schetst de vererving ervan en berekent de verschuldigde successierechten: de Wealth Scan.

 

 • Nog een stapje verder

  Graag een financieel plan op maat? Een estate planner werkt er graag een voor u uit. De normale prijs is 3.000 EUR, maar als Elite-cliënt krijgt u het volledig gratis.

 

 • Liever volledig onafhankelijk advies?

  Wilt u daarnaast een onafhankelijke financiële planning? We brengen u graag in contact met externe experts zoals een family office. Nagelmackers betaalt u eenmalig tot 1.000 EUR terug.

 

 • Steeds tot uw dienst

  U bepaalt volledig zelf hoe vaak u uw persoonlijk beleggingsteam, samengesteld uit een beleggingsadviseur, wealth manager en estate planner ontmoet. Uiteraard kunt u hen ook bereiken via telefoon of Skype. Ze brengen u ook graag in contact met onze economen, asset managers en andere experten, zodat u over alle nodige informatie beschikt om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen.

 

 • Mensen met kennis van zaken

  Soms is het nuttig om externe experts in te schakelen om uw successie volledig in kaart te brengen. Als oudste vermogensexpert van het land hebben we doorheen de jaren een uitgebreid netwerk van externe specialisten uitgebouwd. In functie van uw behoeften brengen we u graag met hen in contact.

  Denk maar aan gesprekken rond merges and acquisitions, een specifiek juridisch of fiscaal domein, een schatting van uw vastgoed of kunstcollectie … Nagelmackers betaalt eenmalig tot 500 EUR terug van de expertisekosten.

 

 • Meer dan beleggen en beheren

  Hebt u een Private Banking-portefeuille, maar wilt u die niet liquideren om vastgoed, een mooie wagen of een duur horloge te kopen?

  Of wilt u graag een kredietlijn ter beschikking om ongeplande uitgaven te dekken? Dat kan! U kunt namelijk (mits aanvaarding door onze kredietdienst) een Private Banking-krediet aangaan tegen een zeer voordelige rentevoet, waarbij uw portefeuille het krediet waarborgt.

 

 • Een streepje magistrale muziek of een portie topsport

  Nagelmackers nodigt u geregeld uit op sport-, cultuur- en lifestyle-events die tot de absolute top behoren. Uw beleggingsadviseur en wealth manager noteren graag uw persoonlijke voorkeuren zodat we u een onvergetelijke beleving kunnen bieden. U kunt er netwerken en uiteraard gezellig nakeuvelen over een aangenaam spektakel bij een hapje en een drankje.

 

 • Wat is beter dan goud? Platinum!

  U krijgt ook net dat tikkeltje extra betaaloplossingen. Dankzij de Nagelmackers Plus-zichtrekening geniet u gratis een onbeperkt aantal geldafhalingen, elektronische betalingen en overschrijvingen, maar bezit u ook 2 debetkaarten en een Mastercard Platinum (mits aanvaarding door onze kredietdienst).

  Die beschermt u o.a. bij online aankopen, geeft u een reis- en annulatieverzekering, betaalt u uw tickets terug als u onverwacht moet annuleren én neemt de franchise voor uw huurwagen ten laste als u een ongeval veroorzaakt

 

 • Digital Support

  In dit tijdperk verdient u ook op digitaal vlak alleen maar het beste. U bankiert vrijblijvend in prijswinnende Online en Mobile Banking-applicaties waarin u onbeperkt verrichtingen uitvoert, waar en wanneer u maar wilt.

  Hebt u een Private Banking-contract? Dan komt dat ook tot uiting in onze Mobile Banking-app. U volgt er en handig en visueel de dagelijkse prestaties van uw Private Bankingportefeuille op.

  Hebt u vragen over uw Online Banking of mobiele app? Ons Digital Support Center staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

The sky is the limit

U bevindt zich nu op het hoogste niveau en op papier lijkt het misschien alsof u zich niet meer kunt verbeteren. Maar niets is minder waar … We blijven onszelf in vraag stellen om uw ervaring te blijven verbeteren.

Hoe langer uw parcours bij Nagelmackers, hoe beter de verstandhouding met uw vertrouwenspersonen. En een vlotte samenwerking kan uw vermogen alleen maar ten goede komen.

Maak gerust een afspraak met een van onze beleggingsadviseurs, private bankers of wealth managers. Zij vertellen u graag wat Nagelmackers Elite nog meer voor u kan doen.

Maak een afspraak